Where there's no accusation, there's no need for denial

 
Urmysig girlsnightout igår med sju av mina fina flickor. Vi åt gott på pappa grappa, och avslutade med världens godaste drinkar jag någonsin druckit på enotekets uteservering. Gick sedan hem till en ensam säng och saknade någon som höll om mig, men annars var allt helt perfektion. Nu sitter jag och funderar på om jag ska åka till mörkö idag eller vänta tills imorgon! Ledig hela långa helgen faktiskt åhåå. Det ska iallafall bli stört mysipys att åka ut till ön och grilla, chilla, sola, bada, åka båt, njuta, dricka gott osvosv. CIAO sålänge!

Den tjugofemte

Såg att första lönen hade ramlat in på kontot idag. Looks promising! Njuter av att jobba så lite den här veckan när vädret är så fint. Sen är det bara att köra på i två veckor till innan jag är rik och arbetslös wopwop. Nehh nu ska jag återgå till att sola och invänta lite sällskap. Ciaooo

Du är drömmarna jag drömmer ibland

Men älskling, i natt kom du tillbaka
och allting var förlåtet
i en sällsynt lycklig dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
hänger skuggan av hoppet kvar i mina rum


Säg aldrig ja när du menar nej

Gud så dålig jag är på att blogga. Har jobbat duktigt hela jäkla helgen nu, så förtjänar verkligen min lediga måndag. Veckan som kommer är den chilligaste jobbveckan jag kommer ha också, så ska väl passa på att njuta lite. Var ute och sprang med papsi igår, och jag bordebordemåste verkligen komma igång nu. Fattar inte vart min träning har tagit vägen på sistone, skärpning. Inbillar mig ju att jag är lite duktig när jag cyklar till och från jobbet. Hrm. Tur att jag inte har ett stillasittande jobb anyway. Ska göra nåt åt mitt äckliga jag nu, bortbortbort med hälften. Punkt. Nog om det. Har börjat fundera lite på framtiden. Vilket självklart ger mig ångest. Vart ska jag ta vägen? Vad ska jag göra? What a mystery. Kikar på volontärresor, au-pairsidor, arbetsförmedlingen, brevet från liu som säger att jag kom in, medryttarannonser.. jaa, you name it. Är stört sugen på att studera vilda lejon och elefanter i afrika. Vill bo i london och ta hand om barn hela dagarna. Vill vänta med att bestämma mig och bara tjäna pengar. Vill inte plugga igen. Vill jättemycket ta hand om söta hästar och rida, saknar det så sjukt mycket har jag insett, börjar bli sugen igen. Men herregud vilket underbart inlägg det här blev, hejdå!

No i dont want you to walk away

Hej påer!
Minns ju knappt senast jag satt vid datorn, internet har krånglat sönder här hemma. Plus att jag antingen jobbar rumpan av mig eller försöker hitta på lite mysiga sommarsaker under dom lediga stunderna. Hade exempelvis världens bästa kväll med min jenny i måndags, mysig middag, massa prat och alkohol och vidare till hugos, kunde nog inte bli mer lyckat. Blev lite häng på en brygga med mina finaste vän linnea en kväll också, solnedgång, favoritvinet, prat om minnen och livet. Det är ju sånt här man lever för. Igår besöktes förövrigt smutronstället, som jag längtat (även om jag inte ens gillar glass, men nu hade jag ju taggat i tjugo år hiohohieh!!). Klättrade även upp på ramunderberget och kikade ut, klassiskt. Fytusan vad jag älskar söderköping på sommaren, att gå där längs kanalen. Nehhhh, nu ska jag ta tag i livet igen - vi hööörs!

Come a little closer

Älskar när den här kommer på radion i bilen. Makes me happy. Gullefinislåt.

Promise to never mess it up again

 
Söt tjej. Hon har varit i spanien utan mig i år. Tusan vad jag saknar vår spanienresa. Fick iallafall träffa mysflickan idag. Finfinfint!

We called it love

 
This is me now, äter en jordgubbe i sängen innan jag ska försöka somna.Jobbet börjar 06.45 imorgon WOHO!
 
Kan berätta att igår så hade jag en grym kväll. Åkte till ågelsjön där jag grillade, rökte vattenpipa och totalmysade med sex underbara vänner. Tog mig sedan vidare och hängde med ett grabbgäng istället, varav en grabb är min favorit. Fick tillslut somna och idag kunde man ligga i sängen och mysa medan kock-killarna fixade maten. Så som det ska vara, helt klart. Ikväll blev det en myskväll med två väninnor också, har inte så mycket att klaga på these days egentligen. Ska försöka komma ihåg det!

Det gör inte ont att jag kom på andra plats

Idag har jag jobbat jobbat jobbat. Sen har jag solat solat solat. Sen blev det en springtur och ett kvällsdopp följt av att köra bil barfota - nu känner jag att det är sommar påriktigt. Lever för min kommande lediga fredag. Ciao!

The best love affairs are those we never had

Helgen bjöd på fest med studenttema. Mycket lyckat! En glad tjej åkte hem till en fin pojke runt halv fem sisådär.
 
Dagen bjöd på världens godaste salladslunch on the beach osvosv, men nu är det dags att kila - mot jennys place. PUSSE
 

RSS 2.0