The best thing about me is you


One who looks for a friend with no faults will have none

Tänkte komma igång och blogga lite igen, så nu ska jag berätta vad jag har gjort idag!
Fick ett sms igårkväll "är hos dig om 30 min, puss" och ett litet leende spreds på mina läppar. Idag var jag ju ledig så jag hade världens mest efterlängtade sovmorgon. Senare på dagen begav jag mig mot danne där han och fredda väntade. Så har skejtat för första gången idag. Wohii. Sen köpte syster och jag jordgubbar och choklad, så snart ska vi fixa chokladdoppade jordgubbar och kika på film. Har dessutom varit ute och gått med min mami nyss, och ätit grillat har jag också hunnit med. Ja, min lediga dag blev helt okej ändå. Nu taggar jag en ledig heeeelg snart.
PUSSIS

http://klokaste.se/ - fet blogg för någon som är besatt av citat.

Den svage kan aldrig förlåta. Förlåtelse är den starkes attribut.
- Mahatma Gandhi

Ett liv som är mer än så här

25 juni - träffade min jenny. Paussallad, prat och shopping.

Den här drömmen är vår

21 juni - spenderade dagen i söderköping med c.

Att du vill vara min

Ojoj, blogg.se är ju helt förändrat nu. Tror knappt jag har satt på min dator sen studentveckan började. Hänger ju med här i internetvärlden osv. Men det känns fett skönt att inte vara så äckligt beroende.
 
Studenten är tagen och det känns ärligt talat som att livet är över. Känns så sjukt tomt. Samtidigt har jag knappt tid för något annat än jobb just nu, är så stört död efter jobbet varje dag och nu i början blir det ju rätt intensivt med allt man ska lära sig osv. Men det går iallafall bra och det känns ju värt faktiskt. Det jag saknar är att hänga med mina vänner. Känner mig forever alone, men som tur var slapp jag sova ensam inatt. Bästa finaste du.

Vår sista sommar i stan innan allt förändras

      


Foto: Emma Roodla


Theres got to be some part of me inside you

Såhär såg jag ut en gång i tiden hiho. Hade ungefär världens bästa studentdag i fredags. Helgen har gått åt till mycket uppvilande, mycket sömn och mycket film med fint sällskap. Imorgon börjar jag jobba dock!



I dont wanna go where you dont follow

Sitter här och bara stirrar just nu. Känner mig så jäkla tom. Imorgon tar jag studenten och den senaste veckan vet jag faktiskt inte vad som har hänt. Allt och inget ungefär.

 

Fyller ut med en bild från studentbrännbollen, har faktiskt undvikit vimmelbilder bra under veckan.
Tack mig själv.

Jag tror faktiskt jag är redo

Helloo.
Ligger på sängen och ska åka om 55 minuter nu, känner mig inte ens stressad. Och det är väl ungefär så mycket tidsoptimist jag är just nu. Är fett trött acutally. Kom just hem från att ha varit i stan och blivit fotad tillsammans med två fina vänner, ni får säkert se bilder senare. Sen tog jag med mor ett varv på stan och fick massa kläder, så nu ska jag väl försöka hitta på en outfit till kvällen. Nu börjar studentveckan och vi börjar med all in tänkte jag. Ska hämta upp millan och dra mot filles place där fett folk väntar och sedan har vi ju faktiskt både hugos och puls dansgolv att hänga på inatt. Grymt!
Ciaooo


Prom

I fredags var det äntligen dags för den där balen som vi hade väntat på så länge. Är nöjd med hela dagen actually. Finfint. Hemskt att vara med på så sjukt många bilder bara, ser ju störd ut på majoriteten av dom tyvärr haha. Men tack mina fina vänner för sällskapet och måste säga att alla var verkligen så otroligt supervackra iihh!
Puss på er.




RSS 2.0