Jag stal nåt du ändå ville ge mig

Fuck life, jag vill inte vara med längre. Avgår som människa nu.
Äshhh, jag ska inte whina! Skriver fett mycket dagbok och lyssnar på kent istället.


Och jag som alltid ville vara fri


Jag som aldrig vågat tro

Ett under att du ser mig
Som någon som kan ge dig nånting
Som får dig att vilja vara min

Jag ska aldrig göra dig illa igen



Försöker få lite plugg gjort! Just nu sitter jag dock mest och säger "hora" högt för mig själv, pga jag hatar den här uppgiften. Tog mig därför friheten till en liten bloggpaus. Ahhh, ska träna senare iallafall och jag är sjukt taggad. Ska träna sönder mig totally. Woohohohweoh.
OKE, TJARÅ!

When we said forever



Vet inte vad som hände, fick ett ryck och började lyssna på Mr Saade på dagens graflektion. Nu är jag fett förälskad och jag är inte stolt. Men buhuuu videon är så fin och så i början ju. OKEJ HEJDÅ!

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar



Glider med i livet just nu. Ska inte klaga faktiskt. Fast insåg nu att det är väldigt få dagar kvar till studenten och väldigt mycket uppgifter att göra, ska även sova ensam inatt så det är nog tillåtet att vara lite bitter en stund. Längtar till morgondagen då jag förhoppningsvis får träffa L, har hänt så mycket som måste få berättas. Bilden ovan är gammal, och jag ska bli bättre på att använda kameror igen snart. Hänger annars mest på instagram these days, går ju att följa mig där om man vill @lisofiia

PUSSIS

I'm scared for this emotion

-


Either way I'll break your heart some day

Lediga dagar går så otroligt fort. Förstår inte hur. Spenderade min kväll med min Millis igår. Goseligosigt. Åkte hem sen på natten. Fick ett fint samtal och många fina kärleksförklaringar över sms, sen somnade jag gott och lyckades sova till klockan ett idag. Nu sitter jag i sängen och tänker mig in i hur det är att vara en röd blodkropp, ska skriva en liten uppgift om det. Eller liten och liten. Har svårt att tänka mig in i rollen faktiskt. Av någon anledning.
XOXO, later!

First love broke my heart for the first time


Sitter ensam kvar i min säng och myser under en filt. Både igår och idag har jag varit lite nära bristningsgränsen nivet. Och det utan anledning. Andra delen av den här dagen ägde dock så nu ska jag nog somna fort som tusan innan jag hinner få en ny humörsvängning. IT IS HELG MED FÖRTUSAN, ska sova ut som tusan imorn förhoppningsvis. PUSSIS OXOX LOVELOVE HEJDÅ!


Jag är fast på dig

Känner en depression komma smygande. Förhoppningsvis bara en humörsvängning som snart går över. Allt känns bara så meningslöst och jag känner mig nollställd. Det värsta som finns. Kommer inte ens på något som är värt att blogga om. Den här bloggen äger. Något som faktiskt äger på riktigt är att spela gitarr och sjunga, och det gjorde jag igår. Det blir alldeles för sällan nu. Måste bli bättre på att göra det med tanke på att jag mår bra av det. 
   Har helg efter halv tolv imorgon, och om solen lyser då kommer det inte finnas några bekymmer kvar i min värld! Pussis

     


Ljuger för dig som om det vore sanning


Ärlighet respekt kärlek



Igår vaknade jag i en varm mysig famn, senare hängde jag hos millis och kvällen bjöd på mys i soffan. Sov godare än någonsin bredvid min favorit tillslut, imorse väckte hon mig och då kom mami och plockade upp mig, jag förflyttade mig till min egen säng och somnade gott igen. Livet är ju rätt bra ibland, känns stört att skolan börjar redan imorgon och att det sista lovet redan är över dock. Men det har varit ett riktigt bra lov måste jag säga. XOXO

I won't be warm till I'm lying in your arms



No amount of coffee, no amount of crying
No amount of whiskey, no amount of wine
No, no, no, no, no, nothing else will do
I've gotta have you, I've gotta have you!

We almost had it all

Är så danssugen, längtar till och med efter en sån där kväll på puls dansgolv. Får hoppas att någon är på den idén snart. Ikväll blir det en hemmafest och det kan ju vara fint det också! Å andra sidan vet man ju aldrig var sånahär kvällar slutar. Lovet går för fort, har inte hunnit med mer än kryssning, chill, hänga med Linnéa, umgås med mr c, och träning. Eller helgen var ju faktiskt händelserik, men det känns inte riktigt som att den hörde till lovet, helger är ju alltid lediga. Idag har jag hunnit med att spendera massa pengar med, inte så smart. Men herregud vem kan låta bli. Ska sluta svamla och leva lite istället nu, CIAO!



Bjuder på två fula bilder från kryssningen, glömde som vanligt att fota..

Sick of all the insincere

Har haft en hemsk natt fylld av mardrömmar. Började jättegosigt igårkväll dock med att bara ligga i mitt kolsvarta rum med fin musik och lite smskompisar. Bland det bästa som finns. Sen försökte jag somna halva natten och när det väl gick så ångrade jag det. Vaknade med ett ryck och kollade igenom min säng efter ormar. Hatar sånt där som känns verkligt, var skakis typ en halvtimme efter att jag hade vaknat. Vågade inte vara kvar i sängen heller utan gick upp och berättade allt för mami som sa att det verkade som att jag fortfarande trodde att allt var sant. 

Prova vakna upp mitt i ett gäng sånna här ormar..


"Everyone tells you you deserve better, but then no one is willing to give it to you."


You looked happy. Happy with a secret.

Har ju varit på en sån där studentkryssning nu faktiskt. Fedt. Idag har jag sovit, sett på OC, läst citat (jag kan verkligen sitta och läsa citat i flera timmar, lever för bra citat haha), legat i sängen och tänkt, och varit med linnéa. Klockan nio tänkte jag se på film, eternal sunshine of the spotless mind. Kan absolut rekommendera den, ifall jag nu minns rätt.



"Consider how hard it is to change yourself and you'll understand what little chance you have in trying to change others."


Did I throw it away?

Lyssnar på sån där dålig musik med bra texter och sjunger med. Får en liten klump i magen när jag tänker på hur bra jag är på att göra saker komplicerade. Saker som inte hade behövt vara det kanske. Att förstöra för sig själv är det enklaste i livet, håhå så rätt så rätt björnstammen. Önskar att Linnéa var hemma nu, men jag får väl vänta en stund. Let's hoppa in i duschen! Hejs

I try my hardest just to forget everything

Godmorgon!
Sitter och väntar på att C ska vakna till liv och höra av sig. Håhå. Har redan fått höra en del sköna storys från gårdagen, haha vilken kväll alla verkar ha haft! Känner mig dock riktigt nöjd med att sitta här helt och hållet obakis och minnas en faktiskt väldigt värd kväll.
Vi hörs!


Allt jag inte gör


Jag är tyvärr död & kan inte komma...

Idag har jag sträckläst en bok som Milla lånade ut till mig igår. Det trodde jag aldrig skulle hända. Har aldrig sträckläst en bok och visste knappt att Milla läser böcker heller. Det var iallafall världens bästa bok någonsin även om allt det här var väldigt konstigt, tack för rekommendationen favvo!

Nu ska jag göra mig klar, blir ingen utgång - dock fira fina Fille som snart fyller år! Vad har hänt med mig? Inte varit ute på två helger. Känner mig fett ordentlig och sånt när jag dessutom skjutsar runt på storasyster som går ut två dagar i rad. Men ska väl börja tagga så smått till den där studentkryssningen istället håhååå.
PUSSIS


The impossible just takes a little longer

Min kusin och mina kusinbarn åkte just hem. Vi har fikat och lekt lite, gosigt. Nu har jag femtio minuter på mig att skriva en inlämningsuppgift om ett företag. Superspännande. Ska dessutom hinna byta om och lite så på dom femtio minutrarna. Älskar omöjliga tidsplaneringar hohi. Sen ska jag iallafall skjutsa syster till stan och hämta upp C. Ikväll bjuder nämligen Jennie och Erik på middag! Myspys. Måste väl ta tag i allt nu. PUSSIS


No strings attached

"Hey, you can't call me and tell me that you miss me. I don't want to have that conversation on the phone. So you can't text me and you can't e-mail me and you can't write on my wall. Like, if you really miss me, you need to grow up and get in your car and come and see me."


Never worth the risk

Håhåå, är så sugen på att titta på No strings attached, frivilliga kan ju höra av sig (för jag vill inte se på film ensam ehh). Mår förövrigt nästan helt bra igen wohh. Har varit i skolan en stund idag, grymt att träffa nån annan än sig själv bara. Hängde även med Linnéa i solen sen, är så rädd för att hon har rätt. Det här är farligt och jag litar inte på mig själv. Fast å andra sidan, man kan ju inte alltid leva säkert. Imorn får jag lite sovmorgon och sen hämtar Mika upp mig, klassen ska till djurparken och titta på apor. Sen är det lov, vilket jag i princip redan haft en vecka känns det som. Funderar på att somna redan nu, men gitarren ligger i sängen, så jag tror inte att det blir så. 21:21!!! har insett att jag börjat göra min lilla puss-på-handlederna-och-önska-grej igen, vet inte riktigt när jag föll tillbaks faktiskt. Men det är ju bäst att vara på den säkra sidan när man väl råkar kika på klockan. Tappade tråden nu, om det nu fanns nån.
PUSSOCHKRAM!

"I’m warning you, if you take one step closer, I’m never letting you go."

Fula <3


En lista

Jag minns inte senast jag gjorde en sån här lista. Det känns så nostalgi. Nu är jag fett trött och osugen på att sova så jag tänker fan roa mig med att svara på världens tråkigaste lista. Ni kan ju läsa om ni vill.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Oj, igår var jag inte superglad tror jag. Men det var nog något någon sa, fast vad det var kan jag väl hålla för mig själv.

Vad gjorde du kl 08 i morse? Drack varm choklad och taggade inför ett telefonsamtal.

Vad gjorde du för 15 min sedan? Pratade med Alex typ, lyssnade på musik. Tänkte. Ja, nivet.

Det sista du sa högt? Minns inte. Kan ha varit juste eller fuck, när jag kom på en sak. Mycket troligt.

Det senaste någon sa till dig: Tror mami sa att jag kunde ta bilen.

Vad har du druckit idag? Varm choklad, vatten och juice.

Vad var det senaste du åt? Åt macka.

Vad var det senaste du köpte? Penicillin, men sa åt papi att sätta in pengar för det på mitt konto tho. Sånt där vill inte jag betala.

Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit.

Vad är det för väder hos dig nu? Mörkt kan jag tänka mig, lite kallt också kanske.

Godaste glassmaken? Glass.. piggelin typ.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja och nej. Det vore ju för fint, som i filmer.

Sover du tungt? Beror på. Hemma gör jag nog det oftast.

Drömmer du mardrömmar? Ibland.

Trivs du med ditt jobb? Hehe, för jag har ju så många jobb.. Har ett i sommar, som jag förhoppningsvis kommer trivas med.

Favoritklädsel? Snygga kläder som är sköna är ju det bästa.

Vad ser du om du tittar till höger? Ahh typ hälften av mitt rum.. Hänger två fina blusar därborta, och min studentklänning. En fin gitarr. En hand med ca hundra ringar på. osvosvosv


Höger el vänsterhänt? Höger.

Humör just nu? Är nog lite glad, men å andra sidan har jag haft sjukaste humörsvängningarna hela dagen.


Favoritgodis? Choklad.

Kläder just nu? Leggings, tunika, myströja.

Vad ska du göra härnäst? Inget intressant antagligen. Tänkte sitta här tills jag känner mig redo för att somna. Så jag antar att jag kommer lyssna på musik och facebook-chatta.

Vad gör dig glad just nu? Livet, kanske.


Sommarplaner? Jobba, bli brun, leva, titta på stjärnor med omtyckta människor, mysa, grilla, dansa, festa, kramas, nivet. Är supersugen på en resa med, men har bokat upp mig på för mycket jobb för att klämma in det tror jag. Kanske en festival om man har tur.


Hur många kuddar sover du med? Åhååå. Älskar mina kuddar. Har faktiskt bara fyra i min säng nu. Sover på två, en ligger bredvid och en kramas jag med och håller om.

Morgon eller nattmänniska? Nattnattnatt.


Vad är viktigast för dig? Bred fråga. Vänner, familj, musik, tankar, känslor. Att inte vara ensam, och självklart att vara det ibland. Men människor i allmänhet är ju viktigt. (okej, är trött och börjar sväva ut..)


Snarkar du? Jag skulle säga nej. Men å andra sidan sover ju jag när jag sover.


Stjärntecken? Oxen.


Äckligaste insekten? Oj, svår. Alla kanske.

Stökigt el välstädat? Vill ha det välstädat men är väl väldigt dålig på att ha det så.


Vad längtar du mest efter just nu? Att.. jag vet inte. Längtar inte så mycket. Längtar efter att vara lycklig i vårsolen tror jag. Vill le med solen i ögonen. Det och att bli smal längtar jag efter mest tror jag faktiskt.


He broke his own heart and I watched

Idag kan jag inte sluta lyssna på den här låten. Vet inte varför. Den är så lugnande samtidigt som jag får så sjukt ont i magen av den. Håhå. Hemsk och mysig helt enkelt. Hemskt mysig!



And I've always lived like this
keeping a comfortable distance.
And up until now I had sworn to myself
that I'm content with loneliness.
Because none of it was ever worth the risk.

Well you are the only exception.
You are the only exception.
You are the only exception.
You are the only exception.
You are the only exception.

I'd never sing of love if it does not exist

Ligger på sängen och mår illa och lyssnar på en lugnande låt på repeat. Mår illa för att jag har fått penicillin att äta nu så jag kan bli frisk, rolig biverkning. Har just diskuterat alkohol + medicinen med mami också hiho. Hon trodde hon ägde mig och ba "du vet att du inte kan dricka nu", men då ägde jag henne och sa att jag redan hade googlat på det och dessutom frågat Calle haho. I win!


I'm ready now


Sicksicksick to death, mami försöker rädda mig genom att köpa hela apoteket plus apelsiner. Håhåhå hatar livet. Att vara sjuk är jag sämst i världen på, can't handle it. Sitter dock i min mysiga säng nyduschad under täcket och myser med världens gosigaste låt på. Låt mig vara frisk imorgon snälla gud!! PUSSIS
ps. okej jag dör! nu gjorde jenny min dag ahahhahha

I run every time



Myser.

Saknar saker jag inte upplevt

Hej vänner.
Ska snart krypa ner i en nybäddad säng och gosa med min katt. Åhåå. Det bästa med henne är att hon aldrig väcker mig om hon vill gå ut eller sånt på natten, hon går till vem som helst utom mig då actually, och så har det alltid varit. Älskar henne för det.
Ps. Tänkte bara säga att jag tycker om mitt hår igen. Det är fett snyggt nu. XOXO

Don't go wasting your emotion

Människor är konstiga.
Det är bara 74 dagar kvar till studenten.
Om en vecka är det studentkryssning.
Och jag är glad att jag är sjuk, för jag trivs inte med längden på mitt hår.
Var det nåt mer jag ville ha sagt? Nej inte just nu. XOXO


                                                   

RSS 2.0