If u love someone u should not let it show

Sitter hos Milla och vi har fixat och trixat hela kvällen med lite förberedelser inför balen som är på fredag. Hoppas på att allting blir perfekt och superduperkalasbra den dagen! XOXO

Stay with me, you don't have to go


I am a bitch when I want to be

det är nog bäst för båda
om jag försöker låta bli


Om vi bara vore något mer


Jag skulle ge dig allting du pekar på



Har just duschat och klätt på mig lite somriga kläder. Så här frisk har jag inte känt mig på länge. Bästa sättet att må bättre på när man mår dåligt är nog faktiskt att ta en dusch, göra sig iordning och sätta på sig fina kläder som man trivs i. Fortsätter känna mig glad och smal idag. Åh vilken grym dag det här är egentligen. Farmor skickade hit jordgubbstårta också. Känner mig ett steg närmare frisk helt enkelt.

Nu ska jag ta tag i några små plugg-grejor och invänta umgängeeee!!! Herregud vad fett att inte vara ensam all the time (förutom att familjen brukar vara hemma men ahh). Blir galen av att inte träffa mina favoritmänniskor.. Oj, är ju gossipgirl nu förresten. Måste springa!!!
OXOX

Motherlover

Hatar alla som säger "grattis" på morsdag. Vadå grattis?! Man kan fan inte säga grattis? Grattis till vad isåfall, att du är min mamma? Säger man grattis handlar fan inte dagen om din mamma längre, då gör du så att det handlar om dig eller whatever. Inte okej i vilket fall. Haha, älskar att ta ställning till ointressanta bagateller.. Jag och min syster firade iallafall våran mami lite idag. Vi berättade då att vi älskade henne och gav henne en present, och inget jävla grattis kom ur våra munnar vill jag lova.
Over'n'out

De gånger vi delade ett liv med en blick

Det finns inga ord för det, på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak


Allting trasigt ska bli helt

Alltså. Det är stört hur glad man kan bli av en våg. Tar vara på tillfället och älskar den här dagen nu! Haha känner mig så larvigt ytlig, men mitt liv består ju av att sitta hemma och plugga och må dåligt just nu - så man får fan ta vara på positiva saker med det hela. Minns inte sist jag såg den siffran på vågen åhåå. (Ska bli kul när jag blir frisk och tjock igen, men det skiter jag i idag heheheh!)


Hur jag såg ut igår --> Hur jag ser ut idag


Ge mig en chans

Idag är det alldeles för bra väder - igen. Och jag har gett upp mitt hopp om att någonsin kunna leva igen. Tänkte fuck life och gjorde världens godaste smoothie i hela vida världen. Tror att alla som får reda på det kommer vara lika förvånade och stolta över att jag lyckades, kökssysslor har ju aldrig varit min grej. Men det här gick helt problemfritt, och det är väl tur att något gör det. Annars har jag mest pratat i telefonen och gråtit idag. Inte samtidigt tho. Känslig tjej these days. Nu måste jag ta det jävligt lugnt och samtidigt få typ 10 skolarbeten gjorda, vet inte riktigt hur den kombinationen hänger ihop. Ska nog ta på mig shorts och gråta lite ute i solen med en smoothie till innan jag tar tag i något. Det är trots allt synd om mig.
ÄCKLIGASMITTANDEPUSSARTILLERALLA

Kär utan känslor

Har tappat räkningen över hur många tabletter och piller av olika slag jag tagit dom senaste dagarna. Senaste veckan har varit hemsk. Feber, halsfluss, huvudvärk, illamående - you name it. Älskar att mediciner fungerar så bra. Känner ingen märkbar skillnad än så länge. Fuck life. Det är ju inte så att jag har miljontals andra bättre saker för mig att ta tag i just nu. Jag kanske klagar för mycket, men är det något jag inte tolererar så är det att vara fysiskt sjuk, kan inte leva en dag med det ens. HORA

oxox, li


Google står för bilden.


I don't wanna go where you don't follow

Sover sämst i världen these days, urs. Vaknar även med huvudvärk varje morgon. Idag verkar det dessutom som att en liten halsfluss har dykt upp. Ute är det iallafall sommar och jag gick en fin promenad med L och A förut. Nu kikar jag mest på lejon och elefanter på animal planet. Ska väl plugga nåt förhoppningsvis. Måste fixa den här sista helvetesveckan nu!


There's this shadow hanging over me

Satte mig vid tvn för att se andra halvan av Systrar i jeans förut, vilket kanske inte var den smartaste idén. Andra delen av filmen gråter man sig ju igenom, så jag satte mig helt enkelt ner och grät.

Vet att jag bloggar ganska dåligt, vet dock inte riktigt vad jag borde skriva här. Återgår till livet sålänge, på återseende!

I'll forgive you

Oh hello.
Har grafisk kommunikation just nu, så passar på att ta en liten paus för att blogga. Vill sova och vila och gosa och ligga och stirra i en skön säng just nu. Måste dock göra en hel jävla tidning. Om ungefär en timma får jag kila hemåt mot millas place. Och ikväll ska vi ut actually! Är ju långhelg som börjar nu. Grymt.
Ciaooo

Bara när du inte hör vågar jag säga så

HEJ BLOGGEN!
Förstår inte hur man kan vara så arg som jag är, och varför går det inte över? Antar att det beror på någon slags kombination av stress och att människor är dumma i huvudet. Mest stress förhoppningsvis. Den här dagen har varit ett helvete sen jag först öppnade ögonen. Med vissa undantag. Mitt humör samarbetar iallafall inte och det har det inte gjort de senaste dagarna alls. Har stängt av min mobiltelefon jättemånga timmar, för mig är det beviset på hur mycket jag hatar allt. Gör verkligen bara så när jag är som argast eller ledsnast.
CIAO BLOGGEN!

(äter fyrklöverformad choklad och hoppas att det ska vända, xoxo)

I can live without that kind of stuff

Har blivit lite dålig på att uppdatera här ju. Det är rätt mycket just nu. Mycket som händer och mycket tankar som snurrar runt i min hjärna.
   Kan ju berätta att min födelsedag firades av ett grymt gäng igår hemma hos min bästavän. Lyckatlyckat! Blev även en utgång som jag inte heller ska klaga på (även om jag skulle kunna klaga på vissa saker om jag ville). Idag har jag gosat väldigt mycket med min säng. Tog mig faktiskt ut en stund för att träffa L tho. Amen tjarå, jag orkar inte blogga HEHE


Why I want you so desperately



Haha musikvideon.. Förlåt för dålig musik. Men den är så chill! Loveit, idag iallafall.

It's your birthday

Nittonårig idag. Började dagen med frukost på sängen och en liten sång av bästa mami. I skolan fick jag världens bästa present av Jenny. Åt lunch på stan med tjejerna. Åkte hem och fick paket och favoritmaten! Är helnöjd faktiskt. Mobilen har vibrerat hela dagen pga ytliga gratulationer via facebook också. Det är ju ändå roligt att se vilka som kryper fram ur sina hålor och skriver en liten meningslös rad. Men tack alla ni som är fina och bryr er påriktigt iallafall! Haha. Känner mig fett glad och duktig nu. Ska ta och plocka iordning lite i rummet + hoppa in i en dusch tror jag och sen invänta sällskap. PUSSISSSSSS


I'm beyond repair, let me be


You can't hurry love

Insåg igår att jag behöver lite ensamtid. För jag minns knappt sist jag var ensam. Fram mot natten blev jag iallafall ensam en stund med lite fin musik. Men att bara vara, och att vara ensam med mina tankar har jag verkligen inte tid med för tillfället. Nu måste jag sätta igång med lite plugg och städning. För sen kommer släkten och bästavännen för att fira mig och syster. (Jag fyller år på tisdag.)

VIHÖRS!

You better shape up


Gör ett avtryck som sitter längre än de du redan gjort

Måste ju berätta, igår var jag med på min första fotbollsträning i hela mitt liv! Håhå. Det var fina J som drog med mig. Var både roligare än väntat och gick bättre än väntat. Kanske finns en liten fotbollstjej inom mig trots allt haha. Min fot gick dock sönder mot slutet så jag fick halta därifrån sen. Somnade sedan hos J då jag inte orkade åka hem. Det är så himla myspys att slippa sova ensam, har blivit lite bortskämd med det där på sista tiden och det vill jag inte klaga på!

Idag har allt varit rätt okej. Känns ju lite sisådär att kommentera vädret, men alltså. Jag älskar solen. Blev även lite fint häng efter skolan och nu har jag tagit helg igen! Två dagar i skolan per vecka räcker alldeles utmärkt. Borde väl dock ta mig i kragen och få något skolarbete gjort kanske. Nu ska jag i vilket fall gosa ner mig lite i väntan på ett eventuellt sovsällskap. Har ont överallt pga fotboll, solning och en äcklig huvudvärk utan anledning.

Så som jag kände har jag aldrig känt

Ligger på sängen och mår sämst. Har iallafall sällskap, så jag slipper tycka synd om mig själv helt ensam en dag som denna. Hade kul igår i vilket fall, so thanks alla som gjorde kvällen värd.


RSS 2.0