Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Panikar på att vara hemma. Inser att jag har så mycket skolsaker att göra också. Inte okej. Jag har lov. Har varit halvduktig en stund nu iallafall, dessutom varit ute och kört bil som en gud. Nu sitter jag och lyssnar på maggio. Tänkte även ta mig ut ur huset en stund och hänga med hon den där Linnéa ni vet.
HEJDÅ.


Friends, lovers or nothing
There can only be one
Friends, lovers or nothing
There'll never be an in-between, so give it up


We only said goodbye with words

Såg slutet av idol-reprisen idag när jag vaknade, har inte sett det en enda gång den här säsongen. Eller kollade några av dom där första avsnitten när dom har audition. Gillar Olle lite, såg hans audition faktiskt. Han var fin. Skulle bara säga det, hejdååå.


I can keep it all and spend it too

Ville ha pomme förut så papi och jag åkte och köpte det, sen gjorde han lövbiff och bearnaisesås med pomme! Gott. Bästa papi.
Sen dess har jag varit med Linnéa. Romantiska komedier är ju så himla bra, ändå.
Och förut idag gjorde jag världens grymmaste playlist på spotify, insåg att jag verkligen behöver premium med. Kör ju youtube gånger tusen just nu..
Yeeeahh, sammanhängande inlägg. Ciaooosan!

Still thats what I've done



And you dont see it
no you never saw the signs


Min första körlektion

..gick bra! Var så himla nervösig precis innan hiho. Otroligt jobbigt att ta sig upp ur sängen dock. Hade lektionen tio i tio, så det blev inte lika mycket sovmorgon som jag är van vid på fredagar buuh. Efteråt kilade jag iväg en sväng till monki, och fick med mig ett litet linne bara. Sen åkte jag hemåt. Syster har sprungit runt och provat tjugo outfits till ikväll, hon ska ut. Jag däremot har ju bestämt mig för en vit helg och kör istället på filmkväll med Linnéa. Blir mysigt! Hörs senare, puss li!


Chillar runt i den här mys-outfiten idag!

We were nothing


Såhär såg jag ut när jag kom hem nyss, är aptrött.

Nu tänkte jag blogga i väntan på mami. Vi ska övningsköra lite när hon kommer hem, har min första lektion på körskolan imorn!! Smått nervöst. 
Slutade skolan tidigt idag och blev upphämtad av syster. Vi tog en fika och så blev det lite shopping. Fick med mig ett par svarta jeans (nöööjd, eftersom jag har så svårt för att gilla byxor haha) och en skjorta. Finfint! Ja, sen tog vi somsagt bilen hem. Iiiih, jag har lov nu.
Puss li!

Somebody that I used to know

Ge den här låten en ärlig chans verkligen, och lyssna igenom hela låten och läs texten! Själv har jag inte kunnat sluta lyssna sen c skickade den till mig igår. För fin. Dör lite.


Tankar på själar som gått vidare

Klassen var i kyrkan idag, pratade om sorgliga saker. Kan inte sluta tänka på begravningar, hur man minns dom som inte finns längre, döden..sånna saker. Blir så gråtfärdig. Jag har bara varit på en begravning. Vet inte vad jag vill säga om ämnet egentligen, ville nog bara berätta att jag tänker ihjäl mig. Det är helt sjukt verkligen, helt sjukt. Hur man kan försvinna sådär. Det är så overkligt. Men det är fint att tänka på ibland. Otroligt hur minnen och känslor kan stanna kvar. Själen finns kvar, jag tror det känns när någon tänker på en, efter döden.

Herre vad djupt. Ska gosa ner mig i sängen nu, kärlek li.

Finaste c.

C är min bästavän. Hon är grym på att vara det. Frågade henne vad jag skulle blogga om och jag fick det självklara svaret: mig! Så här är ett inlägg om henne. Jag har känt henne sen vi konfirmerades, fast om jag sa det vore det nästan att ljuga. Vi umgicks inte direkt på konfirmationen. Jag har känt henne sen vi började ettan säger jag istället. Men det spelar egentligen inte så stor roll när vi lärde känna varandra, det känns som att jag har känt henne i hela mitt liv. Vi har hunnit med så himla mycket tillsammans, mycket bra och endel dåligt självklart. Hon vet det mesta om mig tror jag. Fint. Urfint. Hon är urfin. Vilket hyllningsinlägg det blev haha! Ärligt talat så blir det lätt så, hon är verkligen en av dom som betyder allra mest för mig. Vet inte hur jag klarade mig utan henne innan, men nu skulle jag inte kunna göra det i vilket fall. Du är värd allt min skatt, du är så speciell för mig. Min andra halva. När man inte kan vara arg på en person hur mycket man än skulle vilja, då vet man att det är påriktigt. Jag älskar dig fina du. Mina vänner: Camilla Esposito!




Hennes fula, äckliga och ouppdaterade blogg: http://cesposito.blogg.se/

Ändå tänker jag på dig då och då

Hej!
Idag var jag duktig och var i skolan. Nu har jag även varit duktig och pluggat lite. Jag mår bra, åtta tabletter av olika slag hittils, det blir fler ikväll. Kör på bara. Nu ska jag ta mig ut och hitta Linnéa i mörkret, vi ska till konsum. Promenera lite och prata lite, sånt där som vi är bra på. Grymt. Sen blir det slutspurten på plugget innan jag kan stressa ner lite. Puss li!


Jag kan offra allt jag har för ingenting

Kände för att höra av mig innan jag somnar. Nu blir det värktablett och sängen, tvivlar på sömn den här natten thoo'. Hoppas på att smärtan och tankarna lämnar mig ifred inatt. Inte troligt. Imorgon blir det lite sovmorgon, sen ska jag kirra hinduism-prov, psykologi-inlämning och mentalträning (där man tack&lov får sova!). Det fixar sig nog, hoppas jag mår bättre också, vore lovely.
Godnatt!!


And once again I can not sleep

Är vaken alldeles förtidigt med tanke på att jag inte ens är i skolan idag. Har inte sovit på hela natten, hemsk natt, och när jag vaknade insåg jag att jag är sjuk, igen. Jag blir aldrig sjuk ju, nu är jag alltid sjuk. Dör. Får inte träna ikväll heller. Stört irriterande. Nu tänker jag bli frisk.
Puss li!


Allting har förändrats..

..men jag känner likadant.

Herre vad mycket som har hänt på ett år insåg jag nu. För ett år sen. Allt var så annorlunda. Det var så mycket som inte hade hänt än. Jag måste ha förändrats sjukt mycket med. Herre. Det här året har verkligen gått fort, samtidigt som det har känts som minst fem år. Eller så. Gillar ändå tanken på nåt sätt. Nu ska jag nog däcka, är alldeles för trött av nån anledning. Godnatt, puss li!

                                 Ursäkta den ettåriga bilden, hiho.

Kärlek som aldrig kan dö..

..men inte heller leva.

Det är inte lätt att göra en bra cover på en Håkan Hellström-låt, men jag tycker om den här.



"Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan" - det citatet känns som det ulitmata finaste man kan säga till någon, när man verkligen menar det. Den känslan, att verkligen känna så, är så fin.


Don't tell me it doesn't matter, it does.

Hej. En liten kort update då.. Igår hängde jag med Linnéa. Pratade förmycket som vanligt. Sedan sprang jag hem och pappas släkt kom för att fira mami&papi lite. Mysiga kusinbarnet Daniella var med, och var urgullig som vanligt.

Emma och jag kollade även på film, Allt för min syster. Om ni inte har sett den så SE DEN. Lovar att det är värt. Man kan gråta hela filmen igenom, och det är omöjligt för alla tror jag att inte ens fälla en liten tår nångång. Första gången jag såg den var en dag nångång mitt på dagen, och jag grät verkligen hela kvällen sen. Somnade till och med gråtandes.

Idag tänkte jag gå upp vid tio för att ta tag i plugg osv. Lyckades ta mig upp vid ett iallafall så nu har jag pluggat lite och övningskört, måste dock försöka fortsätta nu. Wiiiu, duktig tjej! Wish me luck, puss li!


Don't know why I'm still searching

Godmorgon!
Gårdagen bjöd på firande av Jenny som ju fyllde 18 i veckan. God mat, fina vänner och lite drickbart. Senare dansade vi självklart i neon på det så kallade neon-partyt på puls. Såhär då: hade en väldigt fin och lyckad kväll iallafall! Det här var tionde helgen i rad som jag var ute dock, en  vit vecka vore på sin plats nångång känner jag. Har dock planerat in två helger framöver, så det blir inte än på ett tag. Har inte orkat äta nåt än, magen kurrar. Är det bara jag, eller tröttnar ni också på att äta? Det är så himla jobbigt ju. Puh, livet är hårt. Vi hörs, puss li.


Gammal bild. Kanske borde börja fota lite mer igen heh..


No one wants forever anymore

Måste få berömma mig själv lite då jag har städat mitt rum! Ska bara byta lakan och ta en dusch innan jag gosar ner mig med en av mina favoritfilmer nu. Iiiih. Ledig imorgon som vanligt också. Underbart.

Det här är det bästa filmcitatet jag vet. Eller ett utav dom. Den scenen är en så grym iiiih-känsla på också.
"- Jag har aldrig varit en bortskämd snobb.
- Ne, men jag har aldrig varit en låtsasfattig skejtare.
- Ja, men jag har aldrig varit kär i en låtsasfattig skejtare."
Åhåååå, ser framför mig hur hon tittar på honom, ler och dricker. (Dom kör jag-har-aldrig i ett litet mörkt rum.)

Puss li!

If you want me to stay

Kom ganska nyss hem, har varit i skolan och sen fixat lite saker på stan osv. Nu sitter jag på min säng med ett glas apelsinjuice (min nya grej!?) och lyssnar på Hassle. Fint och grymt. Nu ska jag plocka fram min fina gitarr och sjunga lite. Hörs senare, ciaoo!


Always too close or too far away



And I don't know what you want from me


Don't know why I'm still waiting

Har varit en konstig och grym dag. Förfest hos Anton klockan åtta. Spexfoto på skolan. Pizza på gu-va-gott. Grafisk kommunikation/chill. Allt detta samtidigt som det snurrade lite i min skalle alltså. Sedan åka hem och gosa i sängen med några Vänneravsnitt. Somna. Nu har jag phonat lite med både Camilla och Jennie och ska kila ner till min syster för att gosa lite! Blir fett. Ciao sålänge.


Ps. har lyckats blöda både genom näsan och munnen idag, dock inte lika dramatiskt som det låter. Jennie blöder ihjäl sig på knät. Och dom här händelserna var inte sammankopplade och dom var helt orelevanta. Tack för mig!


You make me shiver

Jag älskar att åka bil ibland, bara åka. Med musik i öronen och tankarna bara flyger runt. Här är en låt man kan lyssna på då. Speciellt om det regnar passar den enligt mig. Åkte bil genom Sveriges gråa regnlandskap nån dag för några år sen, då lyssnade jag på den här på repeat hela dagen minns jag. Åh så fint.



Random inlägg ni kanske tycker, jag tycker det med. Men här har ni ett litet musiktips iallafall! Puss li.


Apelsinjuice i sängen

Sitter i sängen och dricker apelsinjuice. Imorn ska jag pallra mig upp alldeles förtidigt för att vara med på klassens spexfoto, just fotot blir nog inte det roligaste kan jag tänka mig. Blir nog bra det här. Skönt att träffa lite folk också, ensamt att vara sjuk. Ska återgå till mitt juicedrickande och förhoppningsvis somna inom en snar framtid. Godnatt, li.


Snygg man är såhär på kvällskvisten.


Födelsedagar!

Klockan tre en dag som denna ligger jag fortfarande i sängen. Blir ju lite så när man är sjukig. Ähh har roat mig med att prata med Linnéa, åh så grymt det är med fina människor som inte går i skolan ibland alltså. Nu ska jag kika på Det okända, helt ensam. Sen kanske jag tar tag i mitt liv lite senare, vi får se vad jag orkar. Puss li!

Idag fyller tre fina tjejer år faktiskt, så jag får väl ägna ett litet blogginlägg åt det.
Grattis Mamma!
Grattis Jenny!
Grattis Carro!


Världens bästa mami.


Carl Norén

Sitter och kikar lite på Carl Norén. Den killen alltså. Ja. Alla Norén-bröderna alltså. Vilka killar. Fint, finare, finast.


Sjukt sjuk

Tänkte bara meddela att jag är sjukig, därav den dåliga uppdateringen. Fredagen spenderades ändå med en förfest och en utgång. Men dom två senaste dagarna har jag mest legat däckad i sängen. Aldrig mått sämre tror jag, eller nu överdriver jag faktiskt. Men jag brukar aldrig vara sjuk, och nu är mina halsmandlar stora som chokladbollar medmermedmer. Orkar inte ens klaga, då är det illa haha! Nu ska jag gosa ner mig återigen och kanske kika på ännu en film eller sådär. Puss li!

Alltså ursäkta men hade ingen bild att lägga upp. Blev så jävla hungrig nu haha, därav bilden.. Det här är den godaste maten jag har ätit typ. På en restaurang i London. Haha!


Det är inte hur man har det
Det är hur man tar det
Och när man längtar tar saker tid
Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen
För långsamt, för snabbt men aldrig i takt


Tonight I have to leave it

Dans ikväll med mina finisar!


Några av tjejerna från början av året.

I should have fucking known

Hur skönt är det när man sitter i sin säng efter ett träningspass och en dusch?! Älskar den känslan. Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kika på John Tucker must die!



It's every players favourite crime, to make you feel
Like it's all real, when it's a lie
And I should have known

I should have seen it coming, I should have fucking known
How could I let you play me, I don´t even know

Let me tell you I really did the best I could


Saknar sommar och bara ben. Värmen och solen. Åh!

I know you want me back

Blev en händelserik kväll och natt igår. Det var både bra och dåligt. Mest bra iallafall. Kvart i fyra staplade Mika och jag in i Camillas lägenhet och somnade gott.

Nu ligger jag iallafall på sängen och lyssnar på The kooks. Åka och träna snart, i really need it känner jag.


Bjuder på lite webbkamrabilder, tagna någon random dag.

Jag blir aldrig densamma som förut

Firade papis födelsedag med chokladpudding. Gottigt ju. Har suttit och gosat i min säng med syster och Det okända. Love it. Det där mediumet som var med idag är så bra också, min favorit. Han förklarar saker. Nu har jag fått ihop en liten sammanfattning om typografiska förstärkningar (läxan i grafisk kommunikation) wääh, så nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla lite Scrubs och How i met your mother tills jag somnar. Gosigt.
Puss natti!


11 oktober

Det här datumet gör ju lite ont i mitt hjärta måste jag säga.

Men nu ska vi vara positiva wääh. Papi fyller år idag! Grattisgrattis favoritpappa! Camilla hälsar också grattis. Sitter i skolan och taggar till skolfotot som ska tas om en halvtimma. Grymt skoj. Eller!? Hörs senare. Puss, li.

Du är nån annan nu, ioförsig

Idag har allting varit fel. Precis allting. Argig och irriterad på allt och alla. Vad är det för fel på människor egentligen? Som om inte dagen var tillräcklig för min del så gick jag en promenad i sjukaste spöregnet i fyrtio minuter. Härligt! Nu måste jag plugga dessutom för jag har ju ett sånt där psykologiprov imorgon, vilket jag har skjutit upp till kvällen innan, självklart.
Om en timme ska jag iallafall iväg och kötta ett grymt träningspass, får väl ta ut min ilska och bli lite smal då. Låter bra. Positivt inlägg, indeed.
Ska bara klaga på en sista grej: har bajsont i foten. Och då är frågan: vad har den för jävladampprobleeem?! Det var förtusan mer än ett år sen jag bröt av skiten.

OVER AND OUT /en argig li!


Och så en liten låt. Klicka!

It's in the way I look at you

Jättefin kväll igår! Så tack för det.
Vaknade dock med den där meningen i hjärnan "jag ska aldrig mer dricka" hrrrm. Tog en värktablett och somnade om. När jag vaknade halv tre så mådde jag som en människa igen thoo'. Har hängt lite med hon den där Linnéa nu och strax är det nog dags att ta tag i lite plugg ändå. Åååh, det är ju bara skola tre dagar den här veckan insåg jag!! Fram till onsdag ska jag nog klara mig, sen en sådan där grym långheeelg igen. PUSS LI

Cicci fyllde 18 och invigde puls.

I deserve getting wasted..

P-to the-artyy. Ikväll kör vi igen! Nu måste jag fixa lite innan jag åker till Fille. Ses uteee

Wohoh-oh-oh

Vaknade bredvid finisen Jennie imorse, lovely. Nu kom jag och syster just hem ifrån ingelsta shopping. Och om tjugo minuter springer jag fort som tusan mot en buss! Borde skynda mig nu. Mot Milla, och sedan vidare till Becca. Italianotema ikväll. Ciao! puss li.

Bjuder på en gammal goding fredagen till ära!


Make it rain

Gosar med fina j.


Fredagskänslan

Hej bloggisar. Sitter i skolan nu heihoo. Sjukt kul. Eh! Gårdagen var myspysig med min fina syster och mat och bio. Kom dock hem klockan tolv och däckade i sängen. Idag ska det bli lite finfika med finflickorna efter skolan. Sedan så ska vi bli smala igen.. Jennie och jag kör på ett corepass! Sen ska hon somna i min säng. Goooosee! Det var alltför längesen sist nu. Och det är ju freeeedag en torsdag som denna.. älskar att vara ledig varje fredag. Långhelg varje helg. Grymt.
Puss, li.


Kings of convenience


Kanelbullens dag

Så fin och värd kväll. Har tagit en pratig promenad med Linnéa. Sedan blev det bulle och mjölk, även om jag är skeptisk till kombinationen, det är ju trots allt kanelbullensdag. Nyss kilade tjejen hem till sig och innan dess blev det många skratt. Jag insåg även att jag har grymmaste sovmorgonen imorn, sköntigt.

Tänkte bjuda på någon skön bild från back in the days (har ju känt bruden sen ettårsåldern..) men kom på att jag inte har några på den här datorn typ. Tusan! Säger väl helt enkelt godnatt istället och hoppas på att jag orkar gå och lägga mig inom en snar framtid. Puss, li.


Bara lukten gör mig svag

Alltså. Vad mörkt det är ute märkte jag, klockan är ju inte ens mycket. Herregud vill inte ha höst och vinter och sånt riktigt än. Kommer ju frysa ihjäl mig. Nu sitter jag på sängen med lite musik och inväntar mat hrrm.. Tänkte sedan kila iväg och träffa Linnéa! Dagen i övrigt har väl varit så som en dag brukar vara, ungefär. Hann med lite roadtripp och sånt efter skolan, känns så konstigt när folk i min ålder håller på och kör bil. Men självklart grymt, snart är det min tur antar jag. Kanske borde börja på körskolan först ioförsig, ähh jag kör som en gud already. Och nu flöt inlägget iväg lite känner jag. Tackar för mig. Ciao, puss li.


Får ont i magen av den här låten, ihh


No one else would know, unless you tell

Åhhh. Blev på så grymt dåligt humör på vägen hem, helt utan anledning egentligen. Irriterande. Nu ligger jag på min säng och stör mig. På ungefär allt. Snart ska jag iväg och träna iallafall vilket jag har taggat till. Och i övrigt har jag hunnit med skola, paus-sallad och stan idag.

Helgen som kommer började även planeras lite smått idag, här längtar man redan och är ute i god tid uppenbarligen.. I nuläget är torsdagen uppbokad av fina Jennie då ska vi träna och sedan prata ihjäl oss och sova i min säng, fredagen (som är ledig, precis som allllaaaa fina fredagar framöver) bjuder på lite halv åtta hos Becca med några mysiga tjejer och vi toppar lördagen med en sån där grym utgång.

Bjuder på en mysig picknickbild från i somras med Jenneei. Känns så längesen.


En liten låt som gör mig glad.


#1

Hej, nu försöker jag igen efter min bloggpaus.
Vi får se hur det blir. Om jag kommer orka eller vilja blogga.
Börjar med en urgosig bild på mig och min finaste vän c. Vi hörs, puss li.


RSS 2.0