Jag får göra vad jag vill jag är inte bara din


I can resist anything but temptation

Blev en sovande hemmadag idag, har nog aldrig tyckt mer synd om mig själv än igårkväll och imorse. Fast nu ljuger jag nog, tror alltid att jag ska dö såfort jag blir sjuk. Tycker alltid maximalt synd om mig själv när jag mår fysiskt dåligt. Just nu tänker jag på att det vore grymt att äta glass, sägs ju att det är bra när man har ont i halsen. Har nog dock aldrig varit så osugen på glass som nu. Vilket säkert inte heller stämmer, med tanke på att jag knappt tycker om glass. Sitter istället och kämpar med att ta mig in i ett tuggummipaket av smaken jordgubb som mami har gett mig. Hur svårt kan det vara? Snart lackar jag.


Hatar bloggar utan bilder. Ska snart börja fota, promisee..tills dess blir det googlebilder.


There's got to be some part of me inside u

Tjatjatja.
Sitter på grafen och är fett trött. Snart ska Mika, Fille och jag gå och äta på stan. Omnom. Sen ska vi klippa oss actually. Åhååå, längtar efter helgen. Den består dock av ett högskoleprov.. hrrrm.
Igår så lärde jag mig fett mycket teckenspråk!! Sen åkte jag på en liten jobbintervju och efter tjugo minuter var hela min sommar planerad. Kändes kalas! Dock började jag må asdåligt efteråt så jag bäddade ner mig i gosesängen med en film, sen somnade jag och vaknade assjuk. Ska bli skönt att somna ikväll wäää. Måste bli friskis på dirr.
Iövrigt är livet härligt.
XOXO

Deadlines are negative inspiration..

Det är nu 4 timmar och 13 minuter tills den kära filmhandledningen ska vara inskickad! Jag har lyckats undvika den i ungefär 3 timmar och 46 minuter nu.. eller, i flera veckor kanske vore mer rätt att säga. Men ja, nivet. Wish me luckluckluck. pussee

Isn't it obvious that I need you

Gårdagen och natten har varit äventyrliga och det har hänt sådär mycket så man inte vet var man ska börja. Nöjer mig därför med att bara säga så mycket. Nu håller mina ögon på att åka igen, och jag är väl lite sliten kanske. Men bra mår jag! Tror förövrigt att årets första grillning blir ikväll, hiho. PUSS


Bilder lånade från Sandra.

Kom aldrig tillbaka

Det där med att inte kunna säga nej.. idag resulterade det i att jag sprang 9 km med Linnéa. Direkt efter att vi hade gått typ en timmes promenad dessutom. Har hunnit med att sitta ute i solen med syster nån timma med, fetmys. För en stund sen gav papi mig en lektion i hur man tankar bilen!! Så jag har tankat för första gången nu, fick fixa precis allt (förutom att sätta i kortet då, pappa-betalar). Ahhh, nu är jag rätt hungrig, har ju trots allt bara ätit en macka idag. Mami gör min favoriträtt och sedan ska jag ta min nytankade bil och bege mig mot J. Väntas en mysig filmkväll där har jag hört.

Isn't it obvious that I love you

If holding hands is too discrete
Let's make out in the middle of the street




Gullegullegoslåt. Myser. Dagen har varit så gosig i vårsolen också, ihh!

Don't it feel good

Det är ofattbart hur trött man kan bli efter en dag i skolan, tycker att man borde vänja sig, men det händer ju uppenbarligen aldrig. Det är ju inte heller det att vi gör särskilt mycket i skolan heller, för hela klassen (inklusive jag) har nog aldrig chillat såhär mycket. Känns nästan överflödigt att vi envisas med att gå dit.

Idag har ioförsig det ofattbara hänt, jag har fått saker gjorda i skolan. Lyckades prestera ett blogginlägg och slutförde den otroligt hatade graf-uppgiften. Att jag även kunde köra runt i bilen och lyssna på hög musik och att solen sken som aldrig förr dessutom har gjort det här till en riktigt bra dag. Älskade livet fram till nu ungefär, men det löser sig väl - hoppas att solen tittar fram imorgon med. Och imorgon kan jag förövrigt hämta ut mitt körkort, bättre sent än aldrig. Fett.
XOXO


You like that it ain't easy

Jag vill titta på stjärnorna med någon. Jag vill springa massa mil i månskenet. Jag vill äta chokladiga saker, min nyttighet har börjat slå tillbaks lite, ska stå på mig nu och hålla i det här. Jag vill sova och jag vill hålla handen och jag vill vara ensam och jag vill att någon ska hålla om mig.

Det är så mycket man vill, och kanske mycket man inte vill också. Yrt, ska nog somna nu trots allt. Hatar att vakna med den där huvudvärken varje morgon. Bajskropp. PUSS

You make me think of falling



Han är ju så snygg i den här videon. Älskar det.

Bad desicions make good storys

Att säga nej är inte min starka sida. Inte att ha en vit helg heller. Gårdagen slutade alltså med en utgång, tillsammans med Emma och Moa. Ahhh, ne hade väl inte så mycket att skriva egentligen. Ska kika på det okända snart. Sen längtar jag efter att sova. Drömde sådär fett mycket inatt som man gör ibland när man sover lite onykter, det är så jobbigt, man hinner inte bli utvilad alls, dessutom kan det bli förvirrande då man blandar ihop drömmarna med verkligheten.
XOXO LI

The path to no fear is scary

Det första jag gjorde när jag vaknade idag var att lära mig alfabetet på teckenspråk. Så nu har jag övat in ett antal namn haha. Älskar mig själv. Nu väntar jag på att få äta lunch till frukost. Nomnom.

Igår var mitt uppvaknande inte alls lika värt måste jag säga. Vaknar och har sådär sjukt ont i huvudet och när jag ska stänga av larmet på telefonen så hänger den sig. Slutade med att jag fick slita ur batteriet. Sen sprang jag runt här hemma och insåg att bussen skulle ha gått för några minuter sedan, så det var bäst att springa dit och se om jag skulle hinna med, och jag hann precis. Wooh. Sen blev dagen barre bättre och bättre thank god. Fikade med J och hennes mami, för att hon äger squashcentret, och det var en skoluppgift. Sen solade vi där innan vi begav oss mot arbetsförmedlingen där vi gick på McDonaldsintervju. Avslutade sedan med asgod mat på ingelsta. Senare blev det även en springrunda med L, fettfett det går så bra när vi springer ihop. Och nu vet ni verkligen ALLT om min gårdag. Värt. Ehh, hejdå!


Vi kan gå genom eld

..Och min besatthet av kalorier fortsätter.. Måste säga att nu känns valet av att köra en vit helg som det bästa beslutet någonsin. Det är fan helt jävla sjukt det här. Wäääh


Number ons is gonna be number one


Buhu

Alltså ursäkta, men hur fan kan XS vara för stort?! FML. Lackar nu asoo :(( Bra att det finns mindre storlekar osv. Älskar livet nu. HEJDÅ BAJS


Havsuttrar är amazing

Hejhej bloggisar!
Sitter i skolan och gosar med J.
Idag har jag tweetat för första gången! Det var fett. Jag skrev: Fick just reda på att havsuttrar håller varandra i handen när de sover för att inte flyta ifrån varandra!! typ så. Blev väldigt amazed av den faktan heheh. Klockan två är skolan slut för veckan och jag längtar. Min klänning kommer idag så ska hem och testaaaa. Okei. Först blir det en stanrunda och en fika med J. Nu vet ni allt. HEJHEJ


Vill också va en havsutter och hålla handen. Åååh.

Leave & don't look back, I won't follow


Googlebild.

Ååh. Den stjärnklara himlen var så himlans fin ikväll alltså. Har fått ett litet sånt där ryck, räknar kalorier och googlar träning osv. Får väl se hur länge det håller i sig hiho. Trotsade iallafall den där rädslan för mörkret och powerwalkade en timme. Har tagit ett foto och skrivit min autograf till körkortet idag med, så imorn tänkte jag äntligen skicka in det så jag får mitt riktiga körkort.. ibland är jag ju lite seg alltså. Har ju ändå haft körkort nästan två månader nu. Är fett nervös och livrädd inför morgondagen, uppdaterar er om varför när det är klart. CIAO


Waaaah

Beställde just en balklänning. Om några dagar kommer den hem till mig och jag är fett nervös om den kommer passa osv. Äshh. Hoppas allt bara klickar. Här har ni bilder.


~

We are nearer loving those who hate us
than those who love us more than we wish.
- Francois de la Rochefoucauld


Är inte det ditt ex?


I work out

Sitter och taggarrrr. Ska iväg och träna ett medelpass om en timma typ. Gick en promenad med Linnéa förut och hon undrade om jag inte skulle hänka på en liten springrunda också, och jag kunde inte säga nej nivet. Går mycket lättare att springa ihop med nån, även om det kanske är jobbigare att prata samtidigt hiho. Känner mig duktig och nöjd och till och med taggad för nästa träning.. barre väntar på att det ska börja. Annars sov jag till ett idag eftersom jag är ledig, och sen solade jag i linne och det var fett varmt och mysigt. Insåg även att jag har typ 14 jeans förmycket i min garderob, dock suger jag på att rensa. Ska nog fortsätta med tröjor osv imorn. Funfun.
Ahhh, vi hörs väl


Juste, det är så himla kolmården att få tutningar från bilar om man går ut i shorts på sommaren. Ibland tutar dom även på vintern ioförsig. Och idag märkte vi att springtajts är populärt också. Jävla bönder..


Its far from ok but youre not the only one

Antar att ångest helt enkelt hör till dagen efter. Det var kul igår iallafall och jag mår bra idag. Så jag har nog inte så mycket att klaga på. Hamnade tillslut hemma hos fille och har sovit asbra actually. Sköntskönt. Anyway, nu ska jag nog gosa lite med kissen och sen får vi se om miss L vill hänga lite. Känns vårigt idag. Ska nog ändå kika på en finfin film och gråta lite tror jag. Hatar alla idag av någon anledning, dock känns det som en jättebra dag. Kluvet.
XOXO li


I am not me on saturday nights

Nu kommer vi aldrig springa in i varann, jag hatar när folk flyttar. Igår blev en riktigt lyckad kväll måste jag säga. Fina vänner och allt var supermysigt. Avslutade natten med att köra runt verkligen överallt och hämta och lämna folk, kolmården, stan, ljunga, smedby, kneippen osv.. Fast jag ska inte klaga för det var sjukt mysigt. Däckade skönt i sängen sen iallafall.

Okei, ikväll blir det två födelsedagsfiranden och det slutar på puls vårat andra hem nivet. Fettfettfett. Nu ska jag ta mig en powahhwalk och sen börja göra mig färdig för kvällens äventyr. Pussee


Kärlek gör ondare än hat därför hatar jag


Hittade den här gamle bilden, inteinte tagen igår. Blond är jag också ser jag. Ska snart kila iväg och träffa hon till vänster. Har städat mitt kaotiska rum hela förmiddagen typ. Nu ser det okej ut och senare kommer det några fina flickor hit. Ska lagas mat, mysas med film, ses på Lunatic Lumberjacks spelning och förhoppningsvis ätas efterrätt om jag lyckas komma på vad det ska bli. Äsh, allt löser sig. Pusskalas

Horoscope for the week-end

"You can't go anywhere without being noticed can you! It's your turn to play and to put your seductionpower into practice. You are in the process of capturing, or recapturing someone you like or love. Whatever happens, success is around the corner."


Not gonna need you if I fall

Halvligger i sängen och har just sett klart en film. Ska bli så fett skönt att sova känner jag. Måste bara försöka läsa några rader om judendom först, har ju trots allt prov imorgon. Wish me luck. Syster skulle visa mig en tröja hon hade köpt idag, "du kommer bli jätteavis, det är så din stil blabla" oså ba pow så dödar hon mig med det bästa köpet i världen. Hrmm, bitter. Hon känner mig. Anyway, ville bara titta in här på bloggen. Vihörsvihörs. TAGGAR PANNKAKOR IMORN!!!! WÖWOOWHHWNFSK. NOMNOM. Godnatt bby's

Liten som få

Det sitter en blodtörstig katt under min stol och gör mig livrädd. Inte konstigt att det inte går något vidare med psykologin då. Min fot blöder kan jag tillägga. Och det gör oooont.
Peace, vi hörs om jag överlever!

"A deadline is negative inspiration"

Häääy. Tänkte bara meddela att den här veckan är sjukt sjuk. Min att-göra-lista är en halv A4 lång och hälften ska vara klart den här veckan. Behöver jag säga att det ska bli sjukt fint med en femdagarsledighet eller?! Freeeedag komkomkom. Eller torsdag efter klockan två funkar också, då är jag fri. Iallafall relativt. PUSSPUSSPUSS SKA TA TAG I LIVET DÅ I GUESS CIAO

Jag är nog inte det du drömmer om

Hrrrmm. Sitter och googlar dieter samtidigt som jag hetsäter tacochips. Ibland älskar man ju bara sig själv. Tur att jag ska träna ett ordentligt pass sen iallafall. Oh well, har lagt ifrån mig chipsen nu thank god. Borde väl hetsplugga istället i guess. Vihörsvihörsvihörs.
Saknar old times

"Höll mig smal genom att inte äta,
länge länge länge, flera år" - Markus Krunegård

I'm going out tonight

Spontanitet. Kom just ut ur duschen och ska väl nu sminka mig och hitta lite kläder. Det blir en nykter utgång med fem grymma tjejor. Kan bli kul, kan bli katastrof. Skönt att göra nåt iallafall, har bil också så det är ju värt. Ska väl helt enkelt göra mig iordning nu, hörshörshörs. LOVE LI

(Ps. tänkte just ta en bild på mig med webbkameran, sen kom jag på att jag sitter här osminkad i bara bh. Smart drag. Så kul ska vi inte ha. XOXO)

Min mami

 
 


Vad jag hoppas att du kan se mig nu

Älskar mig själv för att jag drack massa vatten, juice och vätskeersättning inatt. Tack Lina. Idag mår jag alltså inte som jag förtjänar, utan mycket bättre. That's nais. Har dock drömt flera olika mardrömmar nu på förmiddagen. Ursss. Lyckat igår, och jag glömde bort det där med att mobilblogga. Återkommer väl senare, puss li.


Du är tom och jag är tom

Det sägs ju att en gång är ingen gång. Men två gånger är fan två gånger för mycket. Och Mika har rätt. Förstår inte hur jag bär mig åt för att hamna i alla sådanahär sköna situationer. Får ont i magen när jag vet att jag gör fel, gör det här på fel sätt. Don't make a mess if you're not ready to clean it up i guess. Okei nu lämnar vi dom där tankarna. Och alltså inte för att prata om vädret eller så, men idag känns det vårigt och det gör mig glad! Ska alldeles strax utnyttja den fina dagen, hämta upp Linnéa och ta en solig promenad vid havet, marmorbruket alltså. Det lönar sig att bo på landet ibland. Ni anar inte, haha. Ska tagga mig lite inför den kommande ALL IN kvällen också. Fettfettfett, vi hörs senare - ska testa mobilbloggen ithink. PUSSELIPUSSPUSSIS

Vill inte ångra nåt du aldrig gjort



Låten som never gets old så att säga. Bara lite annorlunda den här gången. Freud och sånt är mindre intressant just nu, har provat miljontals outfits till helgens bravader och även fått min studentklänning vilket lockar mer. Imorgon ska jag pressa in mycket på schemat. Är som vanligt ledig från skolan, men ska ändå till de geer en stund och pilla med grafen. Sen måste jag hem fort som tusan för att hinna plugga Freud med fler. Ska även hinna träffa Linnéa innan jag gör mig iordning inför kvällen och åker till Emi. Tajt men värt i hope.
XOXO LI

Vi var luft, luft och inget mera

Foto; från spanien.


Du måste sluta göra ingenting eller sluta vara du.

RSS 2.0