You light up my world like nobody else

Sitter här och ser sliten ut. Wopwop. Mår dock förvånansvärt bra. Synd att inte min fina röda hårfärg syns på bilden. Förstår mig inte på den där webbkamerans färguppfattning.. Spelar gitarr och sjunger fina låtar, kom på att jag kommer ju sakna det otroligt mycket när jag flyttar. Tusan.
Har även pratat med bestivän om allt vi kommer ihåg från igår i telefon nu. Obligatoriskt såhär dagen efter kvällen före så att säga. Har dessutom hunnit hänga med min barndomsbästis som är världens bästa människa idag. Det är sånna som dom två jag kommer sakna. I övrigt känner jag att det ska bli så otroligt skönt att komma bort från alla äckliga människor och den här lilla staden som jag är så trött på.

Yesterday

Igår sprang mami och jag runt för att fixa lite ärenden. Köpte presenter till mina små barn och lite andra saker jag ville ha med mig typ. Fyndade två finfina jackor på nkpg style ocksåå. Senså lunchade vi med pizza, sjukt längesen. Vi ville dela på pizzan så världens bästa kock gav oss pizzarosetter. Hehihoehieoeehe.
 
Sedan var det ju då dags för en festlig kväll. Begav mig mot staden igen och blev kompis med medpassagerarna på alla bussar jag tog.. Helt nyktert, det kändes osvenskt sådär. Iallefall så var det en mycket lyckad förfest må jag säga. Sedan bytte jag umgänge och gick ut, mycket lyckad utgång också. ÅHÅÅ.
 

You are my fucking best friend

Åååh, hade världens finaste kväll igår med bestiii. Åkte hem till henne och vi pratade, åt fruktsallad med vaniljkesella (åhhhh), såg på finfilm, pratade, drack oboy och pratade osvosvosv. åhåhåå. Blev kvar till halv tre då jag tog tag i saken och åkte hemåt igen, plockade även upp min fulla syster påvägen. VÄRLDSBÄSTIHELAVÄRLDENKVÄLLIALLAFALL.
 
Nu måste jag springa och tvätta ur hårfärgen.. fick ett litet infall! Återkommer..
 

Det handlar bara om tur tillslut


Släck inte ljusen än

Hej igen min lille bloggis.
 
Dom senaste dagarna har varit fina. Har gått på stan lite med fina emi. Och tagit en långfika med massa prat och världens bästa mika. Igår var det en grym mami-lina-dag som ägde. Just nu är det fredag och det känns att tisdagen med stort t börjar närma sig. Jag inser att jag måste packa. Hur packar man ner sitt liv i en resväska?!!? Mission impossible. Nu ska jag iallafall göra ett försök innan jag får hitta på nåt annat faktiskt, wish me luckkkkkk!
 
Käk på Österns stjärna!
 
 

A single soul dwelling in two bodies

Finns nog inget som kan göra mig så glad som att prata med hon den där Linnea. Kanske. Det satt iallafall ett äkta leende på mina läppar när jag la ifrån mig telefonen och alla problem kändes som bortblåsta. Som det alltid är när det gäller den tjejen. Dessutom kommer hon hem i helgen så att jag får träffa henne.
 
Nu ska jag gosa ner mig i sängen och fortsätta titta på That's 70's show. Godnatt!
 
 
"It is the friends you can call up at 4 a.m. that matter."  ~Marlene Dietrich

Vart jag mig i världen vänder

Idag har jag träffat min favorittjej och lunchat och pratat och åh. Hur ska det här gå, utan henne och utan alla andra?! Fast å andra sidan försvinner ju ändå mina bästa vänner iväg åt olika håll snart, och jag har inget här att göra. Träffade även emi en stund, håhå fina vänner. Nu sitter jag och blir fett blödig känner jag. Urs. Ska ringa till min barndomsvän och prata lite om livet nu, jävla tjej som redan har flyttat.
/ensammast i sverige
 

Let's fly away

OKEJ, NU MINA VÄNNER SKA JAG BERÄTTA. FÖR JAG BOKADE JUST EN FLYGBILJETT.
OM EN VECKA SÅ FLYTTAR JAG. TILL ENGLAND.
THIS IS GOING TO BE LEGENDARYYY. HEHHE

Running in circles

Hej fina läsare
 
Idag har jag varit sådär fett duktig och försökt mig på att springa en mil. Nöjd tjej. Förutom att asfalt kanske inte är att rekommendera när man ska springa så långt ändå. Men jag vågar inte riktigt vara i skogar själv såattehhh.
Imorgon ska jag faktiskt inte vara arbetslös, jobbet ringde och ville ha mig i tio timmar imorgon. Jag tackade fet-ja och ska nu tillbringa min lördag på en demensavdelning. Ska bli spännande, saknar ju dock min vanliga våning lite.
 
Puss!
 
Ser oväntat fräsch ut efter en
(för min del) rätt lång springtur.
 

When I feel ugly I just look at you

 
Har tränat som en duktig flicka ikväll.
Och alltså nu sitter jag här och håller på att spricka nästan! I'll tell you later.
Puss livet

Alfreeeedo

Min nya favoriträtt föralltid!

#instagood #instagirls #instabatism #instabaking

 
Fan vad fett att man kan lägga upp bilder direkt från instagram till bloggen nu. Sjukt smidigt!

Don't you worry child

Mår som bäst nu. Inga jobbiga tankar. Skvallra och snacka tjejsnack med världens bästa vän. Snoka och vara gossip girl. Bara vara. Prata om roliga, dumma, konstiga, oväntade, sköna saker man faktiskt gjort. Mitt liv äger ju faktiskt om man bara tänker lite på det. Herre vad bra jag har haft det ändå. Det senaste året eller åren vet jag inte hur mycket jag egentligen har hunnit med. Jag måste nog säga att den artonåriga delen av livet är magisk. Allt exploderar då, och jag ångrar nog faktiskt ingenting såhär i efterhand. Fan vad jag är glad att jag har levt. (Och jag ska fortsätta leva, det tar inte slut här. Men troligtvis på ett väldigt annorlunda sätt nu. Men förändring är bra. Faktiskt.) 
/Djup tjej

Allt jag är

Är officiellt en hemmafru. Har spenderat största delen av min dag i köket! Bakade bullar idag helt själv för första gången i mitt liv. Har dessutom lärt mig att tvätta, så det har jag också gjort. Herreeeegud vad mycket nytt man lär sig av att vara arbetslös. Tror faktiskt att mamma älskar mig mer nu. Måste ju vara grymt att ha någon som städar och fixar hushållet så att hon kan chilla när hon kommer hem. Dock är ju planerna så att mami ska bli av med sin lilla hushållerska inom den närmsta framtiden. Buhuuu, jag känner mig fett delad och saknar alla i förebyggande syfte just nu. Men inget är bestämt. Så ska väl chilla.PUSSISSISSISS
 

Inte mina (googles), men mina ser ut typ så. Fett goda actually.

Get me out of here


Känner mig lite glad, typ som på bilden.

jagsvärjagsvär

Grym helg. Fet utgång och allt sånt med mycket fint folk ute. Fick dessutom skjuts hem av världens bästa pojke, älskar att få vakna hemma dagen efter. I söndags blev det även ett dop. Hela familjen var fett sega och bakis haha. Det var väl det jag hade att säga. Irriterar ihjäl mig på att inget händer, vill ha lite action nu. Skyndaskynda. Vill göra nåt med livet nu. Sover förövrigt fortfarande hur dåligt som helst så jag orkar inte leva. Dagen har hittils bestått av att läsa en motivationsbok om viktminskning och sedan har jag spelat gitarr och sjungit men nu gör det fan för ont i fingrarna. Ska ta en paus. CIAO

When we drink we do it right






När alla säger nej ska jag säga ja

Har just hällt ut ca hundramiljoner ringar på min säng och väntar på att jenny ska välja ut en åt mig. Sedan är jag helt klar! Lets go out tonighttttttt. Har lagat och ätit världens godaste mat med syster och j också. Åh. Idag leker livet. Puss påre

Ingen har mig mer än du har mig


Dont think. Do.

Den sjuka paniken jag får i hela kroppen av att tänka tanken på att eventuellt flytta ifrån alla viktiga och oviktiga människor på obestämd tid. Herregud. Obeskrivligt.

Tigercookie

Måste skryta lite om att jag kirrade en tigerkaka förut då, helt själv, utan att bränna ner hela köket! Helsjukt grymt. Jag glömde det där med att fota, så jag bjuder på en google-bild för stämningens skull hörrni.

Och nu sitter jag mest och taggar inför lite träning, core står på schemat snart. Har dessutom skrivit världens längsta packlista och inser att det skulle vara helt omöjligt att flytta utomlands, inte en chans att allt kan få plats i väskan?? Äsh, vi får väl se om det ens blir något packande.
xx, li

Kommer du ihåg den tiden?

Okej min obeskrivliga nervositet inför dagens telefonsamtal var ju rätt obefogad. Vilken tönt jag är. Gick mucho bra, så nu är det bara att vänta och se. Känner ändå att någonting börjar vara på g. Börjar även bli smått taggad inför att gå ut igen, fast jag ska ju inte ljuga om att jag innerst inne fortfarande har kvar "jag-ska-aldrig-mer-dricka-känslan" sedan sist. Är så sjukt taggad på dop ocksååå, på söndag ska lille Liam döpas nämligen. Har redan bestämt en outfit och jag vet inte varför men jag ser fram emot det så himla mycket. /Tjejen som uppenbarligen inte har något liv haha!
 
Nu ska jag baka tigerkakaaaaaaaa

Pengabrorsan


Honestly NO

Börjar mitt flyt bli mindre flytande? Hope not. Jag hatar hoppet. Jag hoppas alltid för mycket. Det går ju inte att låta bli. Har inte ens blivit nekad tho, men jag vill nog inte längre. Har dock hittat ett nytt hopp att hoppas på, ska ringa imorgon och höra hur läget är. Herregud, jag som hatar telefoner. Vem är då så hjärtlös och skickar mailet "Lina, can you call us". Preferably not actually. Ähh, i can do thissssssss. Och allt blir lite bättre när mami kommer hem och tittar på mina drömfamiljer och stöttar. Den här dagen har för övrigt inte varit mycket att hurra för. Lyckades sova några timmar imorse (damn you sleepless nights). Sedan har jag roat mig med sminkning och en lång cykeltur i solen. LIVET
xx, li

I wish I could still wish it was over


Att vara ensam är inget bra för mig

Minns inte senast jag sov bra. Varje natt är en jävla mardröm. Hatar dom ständiga problemen med sömn. Blir ju dessutom så otroligt utmattad på dagarna eftersom jag aldrig får sova på nätterna. Är verkligen inne i en dålig spiral och det här är verkligen en sån period då jag hatar att sova ensam. Jag kan inte ens det. Var hittar jag någon som bara håller om mig just när jag ska somna? Behöver inget mer. Bara det. Ett par armar så att jag blir lugn.
xx, li

I wish I could believe in you

It's just the kind of promise you simply have to break
 
Flera år gamla bilder är bättre än inga bilder. Ja?

I know what love isn't

GRYMMA tjejer som var här igår. Loveuguysss!
 
Kom i säng rätt så sent igår, mellan två och tre. Så idag har jag spenderat halva min dag i sängen faktiskt. Startade dagen lugnt med att se på film från sängen och inväntade lunch istället för frukost. Mami lagade då en av mina favoriträtter och sedan tog hon och jag en långpromenad. Sedan har vi suttit med datorn lite och kikat på lite spännande saker. Lovade förövrigt papi att klippa gräset imorgon (vilket jag aldrig har gjort). Så han skulle visade mig nyss hur man satte på gräsklipparen då..och jag skojar inte när jag säger att jag stog därute helt svettig och drog i det jävla snöret tio minuter i sträck innan den gick igång på mitt absolut sista ryck. Herre, vi får väl se hur det går imorn haha!
 
Jag är så vilse just nu, samtidigt som allt känns så bra känns allt så svårt och förvirrande. Ett enda säkert beslut om framtiden skulle passa in så otroligt fint just nu.
 

Birthday girl

Nu är det såhär att min vän S fyller ju faktiskt år idag! Förhoppningsvis är hon en trogen läsare till denna tråkiga blogg, så jag tänkte ägna ett litet inlägg till att säga GRATTIS. 19 år är ioförsig en väldigt tråkig ålder, det händer inte så mycket nytt. Jämfört med arton och tjugo så känns det faktiskt inte så speciellt. Kan jag tycka. MEEN en födelsedag är en födelsedag, så den här dagen är ju ändå speciell. Ha en bra dag nu raring! Otroligt flummigt inlägg tho. PUSS PÅRE
 www.sandra.blogg.se

You are my fucking best friends

Vet ni vad? Ikväll blir en bra kväll. Och varför då? Jo för att två utav mina bästa vänner kommer hit för att mysa. Har just fixat en supernice efterrätt (det trodde ni inte om mig, men jag trivdes faktiskt i köket idag). Och nu tänkte jag fixa iordning mig lite innan jag lagar maaaat. Ska bli kul att se om jag själv kommer kunna äta nåt dock pga min underbara operation hehe. Anyyyway. Ska bli nais med lite gossip, behöver sånt med jämna mellanrum vet ni. Pussssss påer!

Quotesssss


It's not what you've lost but what you find

Jag kommer aldrig kunna se på dig utan att känna någonting alls.
 
Den här meningen har funnits i min hjärna så himla länge nu, är det en låttext, är det något jag har kommit på själv, är det från en film, vart kommer det ifrån?? Google vill inte hjälpa mig.

Not everybody wants to go

Jag har överlevt en 24-timmars fasta nu. Känner mig smått grym ändå. Opererade förövrigt bort två tänder idag också, lite spontant blev det. Och tur är väl det annars hade jag väl svimmat innan. Mja, sitter alltså här med blodsmak och stygn i munnen. Åh så härligt. Skönt att få det gjort dock. I övrigt pratade jag just med min spontana vän som för några veckor sedan flyttade till vadstena, och nu helt plötsligt är bosatt i västerås fick jag reda på. Undrar hur långt bort det är.. Är ju van att ha henne bara ett par meter bort. Tusan.
 
Ps. hade jättegärna bjudit på en bild där jag ser ut som en ledsen hamster men orkade tyvärr inte lägga in den i datorn. Some other time maybeee
 
Hittade en på google:
Såhär såg jag ut idag, minus moroten! Sött va

Jag ska aldrig

Åhh gud vad seg jag är. Vill bara sova för all framtid. Hemtelefonen ringde och väckte mig klockan åtta imorse, vägrade gå upp och svara samtidigt som telefonen vägrade sluta ringa. Herre vad störande. Nu borde jag verkligen göra mig iordning och åka till bankennnnn, måste ju fixa nytt bankkort osv. Orka finnas idag.
 
Har dessutom fått lite svar från au-pair familjer i london, men åhh min sjuka beslutsångest. Vad fan vill jag med mitt liv?! Har dessutom träningsvärk i hela kroppen från måndagens & tisdagens pass. Måste tvinga mig själv att få till nån träning idag också, sen ska jag vila och fasta imorgon (delvis pga ska dra ut en till tand). WOHOOOO. Fett interesting liv jag lever.
 
Äh, måste sluta klaga. Pusspåer

If you love me

Hejhå. Sitter och läser om perfekta aupair-familjer i london. Nyduschad, med rena lakan, och har tränat ihjäl mig på ett pass ikväll. Världens bästa känsla. Återfick också min mobil (sjukt hur beroende man är), pengar, kort osv idag efter att det varit på vift pga en dumt full tjej i helgen. Nu ska jag faktiskt somna gott här! Godnatt påer

RSS 2.0