Om du gör det kom aldrig tillbaka

Alltså. Skulle gå på promenad förut, men efter ett tag mötte jag ett rådjur. Då vågade jag fan inte gå längre, så jag fick gå hem igen. Livet på landet. Gotta love.



Ser fram emot att lägga mig tidigt idag, sover alldeles för lite. Klockan tio är mitt mål. Först Top model Sverige och House. Och fram tills dess försöker jag vara duktig och ta tag i mitt pluggande. Måste få något gjort någon gång. Har hittils fixat bilder till chokladbloggen, imorgon måste vi faktiskt försöka få till nåt jävla projektarbete..bloggen är ju sjukt oaktiv. Okej, wish me luck PUSSIS


Om du brydde dig säg inte till nån



"Jag har sett kärlek från båda sidor nu,
från att ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner
men nu minns jag, jag förstår inte kärlek, inte det minsta."


I can't pick you up again

En riktigt seg dag har det varit måste jag säga. Har varit så trött hela dagen. Började iallafall med att besöka eber och få ett MVG i fucking psykologi b. Tacktacktack. Skönt att ha kursen klar nu. Sen har dagen mest bestått av att hänga i olika datasalar där vi har kikat på klänningar inför student och bal osv. Inte mycket plugg blev gjort med andra ord, fast det är väl som vanligt ioförsig. Efter skolan kilade C och jag iväg och köpte våra Kent-biljetter. Sen var jag så sjukt hungrig och allt började gå fel så jag blev argig och ledsen så jag grät en skvätt när jag kom hem till min säng. Sen lyckades jag beställa en studentklänning och fick dessutom mat, så nu mår jag bra igen. Men herregud vad jag kan bryta ihop om minsta lilla grej går fel när jag är trött och hungrig. Känner mig som en treåring ibland. Nu har jag precis letat fram lite kläder som jag ska ha imorgon när Sandra ska fota mig för en skoluppgift hon har. Tänkte fortsätta kvällen med ett träningspass innan jag äntligen får däcka i min säng igen. XOXO LI


The plans we had went all wrong

Öghh. Sitter mitt i mitt rum och tittar på misären hah.. Har varit på Ikea idag, och alltid när jag har varit på ikea får jag tjugomiljoner idéer om hur jag vill göra om mitt rum osv. Så när jag kom hem så fick jag självklart ryck och började möblera om och kasta ut möbler och öghh. Ser inte klokt ut och dessutom är min säng full av kläder så jag kan icke ens sitta på den.. Upptäckte även att det skulle kunna vara en bra idé att rensa lite i garderoben då den är så sjukt full så jag inte ens vet om jag kommer få in alla kläderna jag har på sängen. FML. Hatar mitt rum, jag trivs inte här at all. Fuck allt. Träffade iallafall Mika i Linköping så vi har pratat ihjäl oss lite. Insåg då att skolan börjar imorn med, ärligt talat hade jag fan förträngt det. Blev asförvånad när hon sa det. FUCK ADSFBK.
oxox li


Orsaker till att kunna höra av mig



the trouble is I don't know what to say
the trouble is I don't think I ever will


That's just killing me, killing you

Måste säga att jag hatar att se att alla festar ikväll. Även om jag för några dagar sen bestämde mig för att det skulle dröja ett tag så är jag redan taggad igen. Det är lönehelg ju, dessutom är jag bjuden på hemmafest och ändå nöjer jag mig med att vara en sån där fylletaxi idag. Äshh! Jag kommer må bättre än alla imorn såatteeehh.

Idag var jag ute och sprang för första gången iår! Kändes vårigt. Har även spenderat tid med Nisse idag och ikväll. Mitt kusinbarn som är typ två år. Vi lekte med bilar och han sa att han var en krokodil. Oså såg vi en bebis i en bok och han tittar på mig och säger typ "kommer du ihåg när jag va en bebis?" Lille gosheee, dog ju typ, sötisen. Klart jag kommer ihåg, det var ju typ igår. Ja, han pratar all the time nu iallafall. Leka tåg gjorde vi också. OKEJ, HEJDÅ!


Bo Burnham måste vara den snyggaste komikern och den komikern som dessutom sjunger bäst. Gotta love him. (Ja, jag kikade lite på comedycentral förut.)

Jag har längtat efter någon att längta till

Ska dra ett litet snabbt blogginlägg bara. Tänkte se på film om några minutos heho. Idag har jag mest chillat och sett på tv, spelat gitarr osv. Björnstammen igår var sjukt bra, sen var ju resten lite lame såhär i efterhand. Men jag hade ändå relativt trevligt. Några nya nummer i telefonen och några inbjudningar till efterfester. Något Millis och jag ångrade lite idag kan väl vara att vi antagligen är med på lite förmånga vimmelbilder. Men herregud, orka klaga. Den sjuka ångesten jag kände imorse har även den gått över nu vilket är fint, så livet fortsätter väl då iguess.


Lika känslolöst att ångra som att glömma

Hejhåå!
Tänkte bara kika in här och säga några små ord om livet. Ikväll ska jag till favoriten och ha det fint, sedan vidare för att dansa till björnstammen. Kommer bli kalas! Nu ska jag dock hinna fixa lite annat innan, blir powaahhwalk och sen träna efteråt innan jag får ge mig av mot festligheterna. XOXO LI


Jag är med men aldrig riktigt där

Har dedikerat dagen till att försöka vara duktig. Försöker plugga upp min psykologi b till ett mvg. Ska träna ihjäl mig också hade jag tänkt, måste bli smal nån jävla gång hhrmm. Sen lyssnar jag på björnstammen och taggar lite till morgondagen. Ikväll tror jag att jag skippar utgången trots allt, satsar imorn istället. Kanske blir en filmkväll med L eller så. Har hängt med henne nu faktiskt och varit hurtig på en promenad wohh.
  Vihörsvihörs!




"Om du vill ha mig så säg till.
För själv vet jag inte vad jag vill."


Du frågade vem som förstört mig

Jag andas in och det känns som första gången
du håller om mig och jag vågar hålla kvar
vi kanske ljög fast vi sa att det var sant
vi var aldrig kära i varann
men det känns precis likadant

¨

Dagens musik står Melissa Horn för.


The four letter word is out of my head


Mysmusik.


We had fun fun fun 'til I said I love you



Bjuder på mitt nya leende. Satan vad skönt att få ur den där tandställningen alltså. Den togs bort sjukt tidigt imorse, och efteråt sprang jag därför till millis och däckade bredvid henne i sängen några timmar. Sen sprang jag tillbaka till tandis för ännu ett kort besök och sen mötte Millis och jag upp Fille och Jennie. Lunchade på golden bangkok. Oki, snart ska jag träna. Vi hörs, vi hörs. Känns bra det här. Woo. Pussis

..till att vilja ha mig



Den här påminner mig om förra vintern. Det var mycket bussresor i sällskap med Mr Anttila then. Skivan från 2008 är riktigt bra, "Lille napoleon". Tänkte att ni undrade.

Jag följer med dig hem ikväll

Hääy.
Kom just hem. Har tagit en fika med C och J och pratat lite om gårdagen osv. Kan ju inte säga att jag har mått bäst i världen idag kanske, men det börjar bli lite bättre nu iallafall. Ser fram emot en lugn kväll nu actually.. Stört hur mycket som hände igår, men det tar jag inte upp här som ni vet.

Idag är min hjärna uppenbarligen inte så pigg, såg att Calle checkade in på systemet förut och reagerade inte överhuvudtaget. Smsade med honom och satt och klagade lite över hur bakis jag var typ. Nu insåg jag dock att han fyller ju fan tjugo idag, så jag ringde honom nyss och pratade lite och grattade.. Känner mig lite halvt som en dålig människa där. PUSS OCH GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKA.

Later! Puss li.

Hittade en liten pulsbild, orkar inte lägga in från mobilen just nu.

All I wanna do is . . . and take your money

Idag har jag sovit uuut. Sen har jag även fixat mig en arbetsintervju om några veckor. Gick även världens mysigaste promenad med Linnéa i vårsolen ocksåååå. Nu ska jag faktiskt göra mig iordning. Bär av till C snart och senare vidare till Kalle och sedan är det tänkt att vi slutar på Puls och dansar ihjäl oss. Är så taggad. Måste kila, ciaooooo!

Vill bara känna hur det känns



Såhär såg party-atte ut dagen efter nyår. Bästa voffsen. Och med den här bilden och lite musik så taggar jag! Det är numera LOV. Imorgon blir det all in och jag ska ha roligast i världen för det är jag fan värd. Nu ska jag fortsätta sitta här och älska livet lite. Corepass ikväll med, wöwooh. VIHÖRS SNUTTISAR

The truth hurts and a lie is worse



I try to forgive but it's not enough to make it all okay.

Some play hard to get I play hard to want

Molotov Jive – Valentines Day


AGGGGGG

Alltså FMLFMLFMLFMLFML. Jag ska aldrig mer i hela mitt liv välja grafisk kommunikation. Hoppar fan av skolan nu. Får sån jävla prestationsångest och orkar inte ens försöka. Tar självmord soooon. ÖGHGÖJSLGLRh. Snart slutar jag thoo utan att ha gjort ett jävla skit och deadlinen är typ nu eller nåt. FUCKFsbgkn,aj. Efter skolan ska jag plugga inför två prov som jag har imorgon, har ingen aning om än vad dom handlar om och det ska bli underbart. Troligtvis kommer jag inte ens öppna böckerna. fhdkfaldjadfjl. Kan jag bara få ta studenten typ idag eller!?!?
Nu positivt! Fick min studentmössa idaaaag. Fick sovmorgon i Camillas säng och började klockan elva. Frukosten bestod av natchochips. That's fucking it!
Agglyssnar på tröjan nu på hög volym, snart springer jag ifrån degeer äntligen..

Vägrade inse, du sviker mig alltid

Tog mig upp astidigt idag helt i onödan. Inställda eberlektioner är ju sköna. Har kört bil muchomycket idag istället för skola med Milla och Jennie. Hämtade även upp Alex och skjutsade honom till skolan snäll som man ääär. Åkte till skolan för att chilla där på eftermiddagen thoo. Senså skjutsade jag hem Fille, Johanna och Millie - för att sedan hämta upp syster och mami för att åka hem. Känner mig som en jävla taxi eyyh. MEN det är fint med körkort.

Nu ska jag återgå till mitt partymusiklyssnande och taggelitagga och fundera ut en outfit eller nåt. Blir så extremt festsugen wää. Har haft en i princip vit månad förtusan. På'tpå'tpå't igeeen. Soon iallafall. Pusselipusskram


Promdress

J och jag kikade på klänningar förut, och då tyckte jag att den här vore något. Sen blev den tyvärr utsåld sekunden senare (och det är nog lugnt för jag tvekar redan på om den ens är fin). Tror inte det är meningen att jag ska gå på bal. Fattar inte ens varför jag velar. Kan inte tänka mig migsjälv i en sån typ av klänning ens. Ähh, skulle barre visa dig c, och dig j. Pussis


Kastar mina tankar ingenstans & överallt

Tänkte visa några bilder men det gick ju inte sådär jävla bra som jag hade tänkt mig så det får väl vänta helt enkelt. Ska hänga lite med Linnéa istället.


En god våffla är allt jag har att bjuda på för tillfället. Hatar dig äckliga dator. PUSS

Du måste sluta göra ingenting

Tänkte meddela att nu är jag hemma. Känner mig inte jättetaggad för skola imorn, men det är ju trots allt bara fyra dagar tills jag får lov. Härligt. Och har somsagt saknat girlzzen lite, lite skitsnack och gossip har ju ingen dött av så det ska bli nicee. Nu har jag suttit och kikat på balklänningar, vilket är lite wierd med tanke på att jag inte har en aning om ifall jag vill gå på balen eller inte. Tror någon annan får ta det beslutet nästan, jag kan inte bestämma mig. Känner mig lite nollställd till det, men samtidigt känns det som en onceinalifetimegrej. Allt är alltid så himla dubbelt i min hjärna.
   Nu ska jag fortsätta prata med Amanda, kika bloggar och vänta på ett sms. PUSSI

It's a wonderful surprise

Antar att ni får ursäkta psykbrytet i förra inlägget, har lugnat ner mig lite.
Anywaay, idag har jag upplevt sån där after ski som man måste. Nicenice.
Senare ska jag probably gå och kika och lyssna lite på hon Amanda Fondell
som ska spela här.
   Imorgon blir sista skidåkningsdagen och på söndag blir det bilresa i tjugo år.
Blir fint att komma hem till vännerna som jag har saknat litegranna. Snart är
det dags för allahjärtansdag och då hoppas jag på en fin dejt. Pusselipuss sålänge!

Psykodynamiskteorikognitivteorihumani..

Yoo!

Det här är ju allt utom semester måste jag säga. Sjukt mycket plugg har jag att göra och sjukt lite tid har jag över eftersom jag åker skidor hela tiden.
 
Är så sjukt jävla arg nu förövrigt så jag har skrikit åt alla att hålla käften för att jag ska kunna plugga, vilket jag inte kan för att jag hatar psykologi och det var därför jag var arg från första början. Nu är det iallafall knäpptyst här och jag kokar över av agg mot den där jävla psykologiuppgiften.

ARRRRRRRRRRRRRRRRRGHHHDJHJAFH. DÖ HORA DÖ.
Oki vi hörs. hehehheh

We made it

Hejj.
Spenderar som sagt veckan i Sälen. Allt är kalasigt och jag köttar
ihjäl mig i backen och i längdspåren. Det här är första dagen jag har
plockat upp datorn, har inte känt nåt behov direkt. Sköntskönt.
Vi hörs när vi hörs, nu vet ni att jag lever iallafall. Pussis

This time I'll try not to get hurt

Har pratat med C i telefon, och hon är på en förfest - utan mig. Anledningen till att inte jag är där är ju att imorgon ska jag åka bil hela dagen, upp till Sälen. Ska spendera en vecka med skidåkning i Lindvallen. Åker imorgon bitti och har inte packat. Ska nog duscha nu och sen försöka ta tag i den där packningen. Hrm.

Sett på mello också, Loreen och Dead by april gick vidare - och det var dom två jag tyckte var bäst actually. Hatar att man blir så hjärntvättad av att titta på det där programmet tho, i snabbreprisen kan man lätt få för sig att låtarna är rätt bra. Då blir jag rädd för mig själv. Euw.

VIHÖRS


Här är tröjan jag köpte idaag, c.


Chokladkväll



Här kommer lite småbilder från den där kvällen då Jenny och jag bjöd girlzzen på massa
olika chokladiga saker. Glömde självklart att ta kort på dom finaste, och nästan godaste med
tror jag, pralinerna. Men det här är som sagt några av dom sakerna vi bjöd på. Alla verkade
riktigt nöjda. Och nu orkar jag inte skriva mer, men det kommer komma upp lite bättre
update om det här på www.choco.blogg.se ! Pusseli

Leave my dreams

Förstår inte hur det är möjligt att hinna drömma allt jag drömmer på en natt. Är inne i världens drömperiod nu, det är helt sjukt. På ett sätt gillar jag ju att drömma. Men på sista tiden har jag vaknat med en sån där obehaglig känsla lite för ofta. Vissa saker eller personer vill man inte drömma om.
   Och inatt tog nog priset ändå, har drömt allt möjligt, både bra och dåliga saker. Men att se sig själv ligga där i panikångest för att man precis fått reda på att någon man älskar har dött känns så långt ifrån okej man kan komma. Har haft ont i magen hela dagen och jag har inte vågat berätta för någon vad jag drömde heller. Känns bra att få skriva det, även fast ni inte får veta så mycket. Ska intala mig nu att det var en dröm utan mening, nothing is gonna happen!
   Hoppas att mina nätter kan bli lite lugnare snart också för snart vågar jag inte sova längre.


Jag kunde dö för dig



Det här är den bästa tröjan i hela vida världen. Tyvärr är den icke min, utan min
kära mors. Grrrrr. Jag dör efter en sån här. Sitter och gosar i den just nu iallafall.
Älskar den av hela mitt hjärtaaaaa. Oki, kan berätta att kvällen har varit hur
gosig som helst och jag lägger upp bilder och skriver mer imorn. Pussnatti!

Det finns saker jag saknar



Idag slog jag till på en sån där gosig onepiece från warp. Ska ha den i fjällen,
har redan en ju men den här var gosig. XOXO

Den där blicken du ger mig är gammal nu



Nu är jag fast C, högsta volym ihh.

Kärleken är spel för dig



Gick ut och knäppte en bild på två sekunder, fattar inte varför det måste vara tolv
jävla minusgrader nu för. Jag vill ha vår!


Found this


Jag skulle vakna mitt i natten och..

Godkväll!
Nu är det helg och ledighet en vecka sen som gäller. Känns grymt!
Imorgon kväll kommer det hit ett gäng grymma tjejer med.
Jenny är här och vi har pysslat med chokladigt i eftermiddags, och nu även tränat
core! Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag sova i min asgosiga
nybäddade säng med J här bredvid.
Vi hörs, så kan jag bjuda på lite bilder imorgon eller så.
Puss bby's

Bad people happen to things like me

Lyssnar på Troy Von Balthazar, inte helt fel det där. Not at all.



Everything I say to you is code for something else

Om du lämnar mig kan jag det väl förstå

Fick ju inte sjukt mycket gjort där på median måste jag säga. Mika och jag satt mest och pysslade med annat. Exempelvis bytte facebookspråk till spanska. Nu kan vi "me gusta" saker, balltballt. Lyssnade på Avicii lite förmycket också, tills folk (fille) började skrika på oss.
   Förövrigt såg vi på världens hemskaste film imorse. C och jag satt typ på varandra och dog. Alltsååå, måste fortsätta vara duktig nu innan jag tappar mitt flow - har faktiskt bloggat på en skolblogg sen jag kom hem, en sak på min lite för långa plugglista är avcheckad yehhh. Städar och packar gör jag också. HEJHEJ!

Ursäkta, har bytt om till myströja haha. Pussis


You don't have to save me

Media resten av eftermiddagen, woo. Har bilen här med så baraa att åka hem sen, can't wait. Ikväll måste jag antagligen städa och plugga. Ska bli superkul. Ska dock ringa Jenny och planera lite ocksååå. Imorgon blir sista dagen i skolan på tjugo år. Eller en och en halv vecka åtminstone.
Nu ska jag leka lite i illustrator, photoshop och indesign. Hörs senare. Ciaociao!

RSS 2.0