Krossa alla fönster

Hejjj!
Sitter i Mikas rum och tar en paus i sminkandet. Cicci och Mika är också här och springer runt till olika speglar med sminket i högsta hugg. Gick upp ur sängen halv tre idag, wooo. Sen duschade jag bara och körde bil hit. Gick kalasbra. Längtar tills mami slipper sitta bredvid. Senare ska vi ha en liten nyårsmiddag här och sedan kommer folk hit och kalasar för att fira in det nya året. Vart natten slutar vet jag inte än, men jag hoppas på en sjukt grym kväll iallafall. Måste börja tagga snart. Okeeeeii, ska återgå till sminket för snart kommer även Jennie. Då ska jag fixa hennes, Mikas och självklart även mitt eget hår. Ha en bra kväll! Pusskram li.


You say true love is suicide

Igår när jag var på övervåningen och såg på film så hörde jag katter som "skrek". Gick ner och öppnade dörren och hamnade mitt i ett kattslagsmål. Eller ja. Jagade iallafall bort den fula katten så att den fina kunde följa med mig in. Sen gosade hon med mig och älskade mig hela kvällen i tell you. Ååååh.


Drar till med en asgammal bild.
På den tiden då jag var sådär blond.
Och på den tiden när jag vågade le med öppen mun.


Brighter than sunshine

Längtar efter ett varmt land med en sol. Vill ligga vid ett hav eller en pool och sola ihjäl mig. Saknar att vara i Spanien med min finis och saknar min finis också somtusan. Skulle ju faktiskt ringa henne kom jag på, får göra det sen.

Nu har jag varit i stan och kikat i affärer en stund bara. Körde dit wiwoweehh. Dutti cheyy. Tänkte visa tre saker jag har köpt i veckan.

Dom är finare irl måste jag säga. Älskar den senapsgula.

Nu tänkte jag ta en promenad till konsum eller ica för att köpa lite sprite. Hoppas bara på att foten håller hela vägen! Wäää, okej nu måste jag skynda mig på, går ju inte ut ensam när det är mörkt helst hahiho!


If it wasn't love, it was a lot like it.

Åh vad jag älskar att bara ligga på sängen, sjunga, lyssna på musik och bara titta på taket. Det känns så tidlöst. Ingen stress över något. Tankarna bara flyter runt utan att bli för intensiva. Underbart. Jag både vill och vill inte att tiden ska gå just nu. Det är så mycket som snurrar i mitt huvud. Vill ha vissa saker överstökade, samtidigt som jag ser fram emot andra saker. Det finns två sidor av allt. Antar att ni inte helt förstår vad jag pratar om, vet inte om jag gör det själv heller. Ikväll ska jag iallafall se på A lot like love, that's for sure. Puss li

"Honestly, if you're not willing to sound stupid you don't deserve to be in love."


It's only love


Say you haven't had enough



Repeatrepeatrepeat!

Say you wanna try

Ska tvinga mig själv att läsa lite i den där körkortsboken nu, sen bjuder mami på taco och efteråt kilar jag iväg till Linnéa. Är sådär otaggad på nyår som bara jag kan vara.. hon den där L åker ju iväg och firar utomlands.  Och Calle åkte idag, för att även han fira nyår utomlands. Det vore nåt. Jag vill också fly.

Things don't change but baby I have


You could tell when I was faking

Ledsen, arg och bitter tjej imorse. Men det ordnade ju ändå upp sig på något vis. Har haft en bra dag känner jag faktiskt nu. Har kört bil som tusan. Sen har jag ätit på stan med Millis, Liv och Karro. Och sen kikat i alla affärer med Millieee. Fick med mig en fin sak hem bara. Nu sitter jag på min säng och funderar på vad jag ska göra nu. Pappa har förövrigt satt på sin spotify på datorn i rummet bredvid och gått iväg för att äta eller så, så nu sitter jag och lyssnar på hans musik. Det kommer bara bra låtar också. Känns nästan som om jag skulle ha gjort listan. Papi har bra musiksmak acutally. Finfint! Hörs senare kanskeee! Puss li.

Såhär ser jag ut just nu, i brist på andra bilder. Ih nu sitter min fina syster på mitt golv med. Hoppas vi hittar på nåt grymt nu. CIAAO


Jag älskar nyckelben förövrigt. Det är nog det finaste som finns.


Don't let me fall deeper now

In my weakest moments I weep
'Cause I like the way, tears fit my cheek
In my darkest moments I cry
Oh how I love the way, tears suits my face

I like it salt
I like it wet
Like my makeup in a mess
So I cry hard
Let it fall
And I won't stop until my tears are all shed

All that I wanted was you

Kan alla konstiga drömmar lämna mig ifred eller? Sover aldrig normalt längre. Har ganska nyss lyckats ta mig upp ur sängen och sitter nu med gitarren i famnen och sjunger lite. Snart kommer det folk hit och vi ska äta min favvomat. Senare så ska jag göra mig iordning tillsammans med syster inför kvällen. Har även lovat att locka hennes hår. Sen tar vi bussen till en varsin förfest och kör på utgång. Wooo. Är lite taggad hiheoe. Ska facka ur och dansa sönder mig. Kan bli grymt. Känner mig dock bakis just nu helt utan anledning, asstörande. Hoppas väl på att jag inte är det påriktigt imorn då vi ska fira lite jul hos moster, men risken finns ju helt klart. Ähhh.

Ja, igår var det ju julafton och det kan ju ingen ha missat. Min var fin.
Åt inte julmat. (eeuw)
Såg Kalle anka.
Julklappsspel, och jag blev övertaggad som vanligt.
Julklappsutdelning.
Kikade på Jupiter.
MEDMERMEDMER..

Syster och jag gick ut i mörkret för att kolla på jupiter med kikare och det var jättestjärnklart och asmysigt och hon kramade mig bakifrån när jag kikade på himlen ÅH! Okej, det där ägde typ allt i hela världen, det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Ja, jag överdriver. Sjukt mysigt thooooo. Ååååååååh. Ja, HEJDÅRÅ!

Let me tell you I adore you



Drar fram en gammal goding. Makes me happy så att säga.

I don't need a reason why, does anyone?

Har teoriat.
Har kört bil.
Har städat.
Har hängt med L.
Har dekorerat pepparkakor.
Har lyssnat på musik.
Har inte lyssnat på julmusik.
Har inte julkänslan.

Får jobba på det helt enkelt, för imorgon är det ju faktiskt juligt påriktigt. Men först ska jag spela gitarr och sjunga. Ikväll ska jag dricka glögg med apelsinsmak. HEJS


What I need, I just don't have




Same, same but different. Har alltid stört mig på att det här är samma låt. Nu vet ni. Ciao!

Bra på att va själv, usel på att va ensam



"Sometimes, when one person is missing, the whole world seems depopulated."


Im always gonna want to blow your mind

Nu har jag lov!
Ska inte besöka skolan på fyra veckor!
Känner mig otroligt taggad till juldagen och utgång. Buhu hårt att höra hur kul Mika hade igår med, när vi andra stannade hemma. Behövde antagligen min sömn dock, dessutom kunde jag inte ens gå igårkväll. Hoppade runt på ett ben för att hämta telefonen när Millis ringde. Jag älskar min fot. Hade dock inte ont alls imorse, smart som jag är så har jag alltså gått runt med klackskor idag. EH, ogenomtänkt. Nu haltar jag runt som ett jävla mongo igen. Kanske borde ta tag i det där ändå. Är så rädd för sjukhus thooo'. Fml helt enkelt hehehoo. 
Sov askonstigt inatt med faktiskt. Fattar inte när jag sover och när jag är vaken längre.



Vad är det som tvingar dig att
tvinga mig att stanna kvar
Och jag har ledsnat på att vänta
ärligt talat jag är så trött

 


It's been hurting all the way with you

Alltså. Ni har säkert hört mig säga det förut. Men den där tjejen alltså. Hon den där som är tillsammans med han den där. Pratar om Newkids flickvän. Herre. För det första, ja - det är ju uppenbart. Hon är tillsammans med Newkid. Vill va hon. För det andra så är hon så otroligt snygg. För det tredje har hon massa Jeffrey Campbell-skor. Och mycket fina kläder med för den delen.

Väldigt onödigt och bittert inlägg. Godnatt tror jag!


Things I never knew

Det där arga börjar rinna av mig tror jag, halvt iallafall. Slog in min sista julklapp för en stund sen, klarade ännu ett teoriprov på körskolan förut, gosade med favorit på stan och nu är alla i min familj iväg och förhoppningsvis köper julklappar åt mig! Klockan elva imorgon får jag jullov dessutom. Vi hörs senare, nu ska jag träna!


I really fucked it up this time



Millis sjöng lite fint på den här när vi skulle sova igår. Så himla mysigt. Natten blev konstig dock. Eller vi sov konstigt båda två. Drömde som fan hela natten. Vaknade samtidigt flera gånger och sa typ ett ord till varann och somnade igen osv. Gosigt anyway. Jag vann flest julklappar när vi spelade julklappsspel med tjejorna tidigare ocksåå. Hehoo.

Alltså jag förstår inte varför men jag är så jävla aggig hela tiden. Så jävla arg på allt och alla.

Kan tillägga att idag har allt varit en jävla hora. Kärringen som körde buss idag kan dö exempelvis. Sen så har Emma sett på Det okända utan mig. Vem ska jag nu se det med?!?!?, fuck. Dö. Och vissa andra har fan attitydproblem. Idag kommer jag bli jävligt smal med tanke på mitt humör. Kommer träna ihjäl mig. HEJDÅ!

Jag sliter ut min själ

Hej. Skulle mest bara säga att imorgon är det sovmorgon. Efter skolan så är det även lilljul med världens bästa flickor. Till sist så ska favorit och jag se på No strings attached och jag ska somna i hennes säng och kramas hela natten. Det var som sagt mest det jag skulle säga.

Har nog egentligen haft världens mysigaste dag idag. Avslutades med en promenad med Linnéa, och snön knastrade under våra fötter. Fint. Vill bara hinna med och klaga lite också, sånt som jag är så bra på. Jag har så helvetes jävla sjukt cpont. Over and out!


Skrivna ord finns kvar för gott, det du säger bleknar bort
Du är och kommer alltid vara rädd


I don't know what you mean to me



Förlåt att jag spammar. Det är värt det tho'. Fina Razorlight!

I just can't help myself


Something that might never come

Vet att fina Milla sitter och väntar på ett litet blogginlägg så här kommer ett! Har nog inte sådär apmycket att säga egentligen. Supermysig kväll igår, med en fin tjej och några fina tjejfilmer. Idag tog jag mig upp lite för tidigt för min smak och övningskörde inne i stan i tre timmar. Nu är jag död, men papi säger att jag är duktig på att köra nu iallafall. Ska om en stund försöka få bort lite överflödigt fett från kroppen med någon slags träning tänkte jag. Och ikväll så är alla elaka och har bättre saker för sig än att vara med mig. Vill helst rymma hemifrån, men det kan väl hända att jag hamnar framför tvn här hemma med syster och mor ändå. HÖRS LO!

Something you believe to be true


I think I would look great by your side

Men är jag tankspridd eller? Hämtade en papparkaka förut medan jag väntade på att maten skulle bli klar för att jag var så sjukt jävla hungrig. Kom in i mitt rum nu och ser en pepparkaka ligga där. Bra att jag la ifrån mig den och glömde bort den. Bra sätt att bli smal på kanske. Ska fortsätta vara tankspridd nu, om effekterna är såhär nyttiga.

Förövrigt. Läste gamla låttexter som jag har skrivit. Iiihi. Borde börja med sånt där igen. Skulle förhoppningsvis göra det bättre nu dock. Ciaooo


Den här bilden är tagen för exakt ett år sen. Sjukt relevant!


If you want to be alone here with me



Saken jag var lite nervös inför var en ridtur hehe. Amanda kom och hämtade mig oså red vi lite! Jag var faktiskt inte rädd vilket kändes underbart. (Och anledningen till att jag skulle kunna vara rädd var att jag ramlade av en häst och bröt foten när jag hoppade, och har typ inte ridit sen dess. Bara en gång för ett och ett halvt år sen och då kan jag erkänna att jag inte kände mig lika säker som jag brukar.) Saknar faktiskt hästar, att rida, att pyssla i stallet. Det är så mysigt på nåt sätt. Tack Amanda för idag, supermysigt att träffa dig också. Alltför längesen sist egentligen.

Nu har jag just spenderat en timme i telefon med Linnéa. Vi ska se på film och mysa ikväll sen! Imorgon dock så kommer jag vara forever alone om alla ska hålla på och gå ut osv. Bitter hehh. Hatar att inte ha något planerat en helg såhär vet ju att det kommer ordna sig. För det blir trots allt nästan aldrig som man planerat. Okej, jag vet inte vad jag sitter och pratar om nu. Ska be Jennie ringa mig nu och berätta en gossipgrej jag var med om förut idag wooo. PUSSIS!


You've got my number, why dont u use it

Sitter nyduschad på sängen och känner tröttheten komma smygande. Har tränat ihjäl mig på ett zumba-pass för ett tag sen. Så sjukt kul och värt. Nu tänkte jag försöka trycka in lite körkortsteori i huvudet innan jag gosar ner mig för att sova. Ligger tjugomiljoner körkortsböcker bredvid mig just nu och väntar. Imorn ska jag försöka ta mig upp skapligt och åka till bilskolan för att teoria mig vid datorerna och sedan har jag en dubbel-lektion inbokad. Efter det ska jag åka hem och förhoppningsvis göra något. Något som jag har lite fjärilar i magen över faktiskt! Oroar mig för att jag ska vara rädd, isåfall ska jag trotsa den rädslan. Wowooh. Ni får höra efteråt.
Pussis!

ps. filmkväll fredag -och lördagkväll, har övertygat mig själv om att jag inte ska gå ut(!) så sällskap välkomnas.


Make my wish come true

22:22


Stay out of it 'cause it scares you

Satsa och våga säga det jag är räddast för att säga.
Eller ge upp, och då ge upp på riktigt och fullständigt.
Medan jag fortsätter fundera så smyger kissen runt i
mitt rum, hon stannar framför spegeln och kikar lite
på sig själv. Gullisen. Hoppas att hon sover hos mig
inatt. Skulle vara guldvärt, och det var alldeles
förlängesen nu. Hör över hela rummet hur hon spinner, love.

Allt känns trasigt och förstört.
Jag ska laga mitt liv nu. Det ska jag. Puss.

I want you to notice, when Im not around

Den här dagen började på ett sånt där underbart sätt. Väcktes tjugo gånger av både mami och väckarklocka och lyckades på något sätt tillslut ta mig upp ur den gosiga sängen. Hade då lyckats sova högst två timmar under hela natten. Älskar sånt. Sen trodde jag att jag var i tid till bussen och kände att jag inte ens behövde springa. Halvvägs så ser jag en buss åka förbi nere vid vägen. Tänker: ähh, det kommer fler. Buss nummer två åker förbi sekunden efter. Tänker: Fan då. Buss nummer tre åker förbi.. Ringer milla och klagar. Sen frös jag ihjäl när jag väntade i fem minuter på buss nummer fyra. Insåg att det inte bara var jag som missat att busstiderna ändrats, bussen var apfull. Kom försent till iv-valet idag igen, vi har inte lyckats komma i tid en enda lektion på hela terminen verkligen.

Bra att jag hittils bara har skrivit om min morgon. Dessutom är det astråkigt att läsa. Har iallafall fått mitt svenska nationella gjort nu, skönt att ha det överstökat. Slutade även tidigare och gosade på stan en stund med min favorit. Nu måste jag choco-blogga och sen iväg och träna. Hoppas på lite sömn inatt wää. CIAO!

Bjuder på en vimmelbild från fredagen som utfyllnad. Chris, Jennie, Kalle & moi.


Now I wonder what you think of me

Sitter här på min nybäddade säng och känner att jag älskar mitt nya schampo. Lovely.
Ler även åt att C är mer bakis nu än han var förut. Life is good helt enkelt.

I don't know why you happened to me

And I don't wanna get over you
It doesn't matter what you do
I just can't get over you - over you



Sjukt catchy städlåt.

Are you the trap I wanna fall into?

Sitter i fotöljen i mitt rum. Det är nog andra gången i hela mitt liv som jag gör det.. Ska få en ny asgosig snart hoppas jag. Mami och jag diskuterade nyss att vi måste fixa mitt rum, gillar det inte längre. Eller, jag gillar sängen. Det är ju i princip det enda i mitt rum jag använder. Nog om det. Mami väckte mig strax efter ett idag, så skönt att sova iihi. Calle är bakis idag så jag känner mig nöjd. Han sa nämligen att jag skulle skylla mig själv igår när jag mådde skit. Herre vad jag hatar sånt, skulle aldrig i hela mitt liv skylla mig själv när jag är bakis. Idag har jag iallafall bara chillat. Var på en julmarknad med mami och moster, och sedan tog vi en fika på ett asmysigt fik. Nu måste jag egentligen ta tag i mitt liv. Har en blogg att blogga på och ett tal att lära mig. Helvete. Vill bara bädda ner mig i sängen. Eller göra något drastiskt, men det orkar jag inte. Too bad. Blir hög musik nu så att jag orkar med livet, ska kötta med nåt innan jag somnar. HEHO CIAOO!

You can't loose something you never had

Till skillnad från igår så har jag inte gjort något alls idag. Efter förfesten och festen igår så gick vi ut.. Efteråt hade Camilla och jag skönaste promenaden hem helt tysta genom hela stan inatt vid halv fyra typ. Hon var asarg, jag grät. (Inte arga eller ledsna på varandra alltså, som det kanske verkade nu.) Gosade ner oss i sängen och kom inte upp därifrån förrens vid tre idag.. Grymt. Dock ingen utgång idag som det var tänkt. Av naturliga skäl kanske..

Den här stan är ägnad dig

Jag vet jag har mig själv att skylla
Har vetat det varenda fylla
Varje gång jag skakat hem
Och längtat efter dig igen


Förlorar aldrig rädslan för att förlora

Har hunnit så mycket idag känns det som. Körkortsteoriplugg på körskolan. Sen körlektion och kört runt i massa rondeller, vilket jag faktiskt känner att jag kan. Stan och köpt julklappar och fixat lite annat. Två fik med Jennie och Camilla. Hem till krokek. Gått promenad en timme nu med Linnéa. Nu ska jag springa in i duschen, fixa mig och hitta en outfit då kvällens planer förändrades. Istället för att Jennie kommer hit så ska jag in till Camilla och äta mat. Sen ska Jennie, Camilla och jag till Erik och sen vidare på nån fest. Avslutar natten i Camillas säng. Kan nog bli grymt. Ska kila nu iallafall så jag hinner. Bussällskap av Linnéa blir det också. Behöver inte vara ensam en sekund idag känns det som, älskar det. PUSSIS

Avicii



Tröttnar aldrig.

It's time now for you to see me

Lyssnar på levels och chillar! Helg nu. wowoh.
Dock så ska jag blogga på tjugo olika bloggar som har med skolan att göra nu var det tänkt. Ähh, jag kör på nu så blir det träning sen! Imorgon ska jag köra bil, köpa julklappar och sen gosa med världens bästa J. Oj, insåg att jag borde städa.. Tar tag i livet nu så hörs vi senare!


känner att ni måste ju älska mina webkamerabilder.. heh, i brist på annat så blir det sånt. wäh.

You're the one thing that Im missing here



Ååh. Det är så himla gosigt att ligga i Millas knä och lyssna på den här låten samtidigt som hon pillar mig i håret. Det kan jag verkligen rekomendera, oslagbar kombination.

I'm scared for this emotion



I haven't said too much, have I?
There are things you should keep to yourself.

Luften är full av allt som aldrig sagts



Åkte med mami hem, så stannade vi för att handla och då köpte mami ett par converse till mig! Det är dom "naturvita" typ hehe. Grymtgrymt! Vet inte om jag förövrigt har varit ovanligt frånvarande idag, mami har frågat mig flera gånger om jag är sjuk, ledsen eller om det har hänt nåt. That's it, återkommer kanske senare. Puss li!

I really want you to really want me

Sitter en trött tjej i min säng nu efter träningen. Fastnade med att kolla igenom massa gamla bilder. Nu saknar jag tjugo olika saker. Tänkte vara lite ledsen under täcket nu, och förhoppningsvis sova lite också - det förtjänar jag.
NATTI!!

Små korn av ljus i oceaner av svart

Herre, lyckades missa dom hundra första statusuppdateringarna om att det snöar på facebook. Som tur var så berättade Alex för mig om det, så att jag kunde gå till fönstret och kika. Mwäää. Jag vill inte ha snö.. inte riktigt än va.

Vägrade göra det där äckliga nationella provet i svenska, att hålla tal idag. Det blev uppskjutet en vecka iallafall! I övrigt så fick vi sovmorgon både imorn och på onsdag vilket känns super. Kom inte riktigt upp i tid idag heller kan tilläggas. Sen slutade vi även tidigare, så jag åkte hem till Emma och kikade på Det okända med varm choklad!
Puss li.

Say you feel the way I do

För det första så målade ju jag emmas naglar igår, och blev sugen på att måla mina. Orkade dock inte gå upp och hämta mina nagellack så jag hittade ett obeprövat därnere. Ångrade mig direkt. Mina naglar är gula och det ser ut som att jag är fem år. Måste göra något åt det idag heheh!

Anyway, myskväll somsagt. Bestämde mig för att ta mig in till D och se på film. Senare mötte jag upp C, vi lyssnade på musik och pratade, det var så himla gosigt. Vid halv två åkte jag hem och sov.


I'm gonna be the one

Igårigårigår..
Vi firade Jennie!
Sen gick vi ut och dansade.
Värd kväll!! Mer om det irl.
Pussis, måste gå och hjälpa emma nu. Hon ska festa ikväll :(( Jag ska mysa. Oparty av mig. Okej, hejdå!




I get a good feeling

Idag blev världens finaste sjuttonåring arton år! Grattis Jennie.

Nu ska jag ta bilen till träningen (med mami bredvid självklart.. men snart såå! Ännu en vän tog körkort idag, grattis Evelina. Känner att nästa gång borde det vara min tur, hoppas på det.) Mami och jag kör core iallafall, wohwoh. Ska kötta ihjäl mig nu, ciao!


Future

Tänkte berätta vad jag har haft för mig idag. Dagen har gått åt till att tänka på framtiden!
Får väl erkänna att man blir panikslagen och förväntansfull på samma gång. Åkte till saco-mässan i stockholm med skolan iallafall.. Och nu är jag stensäker, eller?! Skulle nog svara nja på det. Men det känns ändå skönt att börja tänka tanken, tanken på framtiden. När jag blir stor vill jag bli psykolog. Har ändrat mig lite. Socionom är jag nästan säker på att jag kommer söka till nu. Det är både bredare och dessutom inte lika lång utbildning. Staden har jag verkligen inte bestämt mig för än dock. Uppsala har ju alltid lockat mig lite, men vi får se. Kan likagärna hamna någon helt annanstans.

Nästan helt säker på att jag inte ska börja plugga direkt tho'. Och då har vi idag fått upp ögonen för en grym bartenderkurs på fyra veckor utomlands exempelvis. Lätt att skaffa sig extrajobb då, dessutom sjukt kul grej att åka iväg på. Annars har ju min syster varit aupair, funderar lite på om det vore något att testa med. Hon hade ju grym tur och lyckades få kontakt med en jättebra familj mitt i London.. 

Blev även sjukt sugen på att skaffa ett extrajobb nu, förstår dock inte när jag skulle ha tid med det. Sommarjobb är ju verkligen ett måste nästa sommar iallafall.. Börjar tagga nu. Kommer glömma bort att ens söka nåt heheh.. Jag ska bli en asrik frilandsfotograf när jag blir stor, dessutom en världskänd artist och låtskrivare. GOOD LUCK. Avslutar inlägget seriöst och bra. HEJDÅ


Sacomässan, googlebild.


Katastrof avvärjd yeahh

Drar en lättnadens suck.. Jävligt distraherad tjej som jag är så råkade jag trycka runt massa på mobilen samtidigt som jag kollade på något helt annat och tänkte antagligen på en tredje sak.. Lyckades då ändra tangentbordet till "swype". Fick ju panikångest och ville ha tillbaka mitt gamla vana qwerty.. det andra var alldeles för hightech för mig! Nu har jag googlat det och lyckats ändra tillbaka.. det var lättast i hela världen, hade aldrig i hela mitt liv kommit på att prova göra så som man skulle. Tack google min räddande ängel, all makt åt dig faktiskt. Livräddare. Hatar förändringar som inte är på mina villkor haha.


RSS 2.0