This must be how heaven feels

Jag skulle gilla morgnar bättre om de började senare. Snoozar alltid i tjugo år nuförtiden. Absolut minst en halvtimme. Minst somsagt.
   Har haft bil idag, woo. Blev lite skola, lite shopping, lite tandis, lite mer shopping. Om tjugo dagar så kanske jag bjuder på ett litet leende, förövrigt.

Nu sitter jag och lyssnar på "The G6 level" - ja, någon har tänkt tanken att göra en liten mixning av Like a G6 och Levels.. Måste säga att vi hade nog alla klarat oss bra utan det, låter inget vidare. Två riktigt bra låtar, som är bra var för sig - inte samtidigt. Fast ärligt talat finns det väl inga sånadär mixar mellan flera låtar som brukar låta sådär super i mina öron. Ska det vara så ska det vara som det ska vara, såattsäga.

LATER, li.


I WANNA GO SURFING


"Känslor är varken rätt eller fel - de bara är tills de inte är längre"


Även tystnaden talar

Det gäller att alltid ha höga förhoppningar. Annars blir man inte besviken.
GODNATT!

Kan vi inte bara sova?

Förutom att man får köra bil när man har tagit körkort så får man även rosor och pengar. Det känns ju bara sådär jättevärt faktiskt. Hade jag inte en tanke på, men jag tackar och tar emot.


Fyller bildbristen med en bild från i fredags.

Den där blicken som får mig ur balans

Antagligen sjuttioelfte gången jag lägger upp den här videon, men åh.
Den är så himla fin så jag avlider.


Make up your mind

Please no “don’t know”s, please there’s no “maybe”s
I don’t want these loose ends no more,
I’m sick of explanations, special reasons, excuses and lies


En sån där natt då vi behöver någonting

Hahhehheeioho, vet inte om man ska skratta eller gråta. Skrattar lite elakt för mig själv är iallafall det jag gör. Idontgetyou. 
   Ligger och gosar med kissemisse på min säng nu. Annars har jag bara spenderat den här dagen med favoriten i hennes säng.
   Efter gårdagens roadtrip tog Millis och jag fram gitarren och sjöng stämmor ända tills tjejerna kom på kvällen. Urmysigt. Ja, sen åt vi tacos och pratade hela natten.

Snodde åt mig en liten bild från Sandras blogg.


I was acting all wrong

Ååååh, sovmorgon var så himla välbehövligt. GODMORGON.
Älskar mina lediga fredagar, och min tredagarshelg.
Idag har jag en bil i min ägo dessutom. Papi åkte till Stockholm
med den ena och mami som skulle till Linköping var så himla
snäll och tog buss till först Norrköping och sen vidare till Linköping
för att hennes favoritdotter skulle få hennes bil. Lovelovelove mami
ibland. Tänkte strax börja göra mig iordning, sen ska jag och syster
åka ivääg. Vi ska vara gosiga och hälsa på m&m, sen åker jag och
lämnar henne på stan och hämtar upp C och J.
   Ikväll blir det tacokväll med lite girlzzzz. Ska dricka corona och
förmodligen somna i favoritens säng. Vi hörs, puss Li

When you know you know

Är fullt medveten om att jag är patetisk och skön, men jag ler fortfarande när jag tänker på gårdagens samtal. Nivetnivet.
   Har haft en kort skoldag och på de lektionerna vi hade såg vi bara på film och pratade om klädaffärer. Inte allt för ansträngande alls faktiskt.
   Hittade även lite kläder på stan när Mika och jag tog en liten shoppingrunda. Har dessutom gosat med syster och sett på Det okända, är så himla glad att hon flyttade hem från London så att jag fick någon att se det tillsammans med hah.. Ojee, nu ser jag på klockan att jag måste byta om. Corepass står på schemat. Synd att jag har ägnat för mycket tid som jag borde ha ägnat åt plugg och jobbsökning åt låttexter. Ähh, tar tag i det snart. Snart.


Du lärde mig att fullständigt försvinna



Har inte tid med all din skit
Ja, ja jag vet vad vi förlorat
Och jag vet att du vet,
Jag har rätt, jag har rätt
Du har fel
Hur kan det spela någon roll
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss


Dina pupiller växer när du är med mig

Wää, tänkte ju försöka somna tidigt, eftersom jag har sovit jättedåligt på sistone. Fastnade dock på facebook med fem chatter på gång. Nu ska jag väl ändå ta och göra ett försök till att slita mig från den perfektaste människan i världen (iiih) för att ta en dusch och sen gosa ner mig. Xoxo

I think of you smiling



Are you really here or am I dreaming
I can't tell dreams from truth
For it's been so long since I have seen you
I can hardly remember your face anymore


It's just the same, a stupid game


But I don’t care if you don’t

And I don’t feel if you don’t
And I don’t want it if you don’t
And I won’t say it
If you won’t say it first


You are just like an avalanche



I won't care for you,
like I'm really supposed to.
There are things I'll do
that could really hurt you.
Don't you just love goodbyes?
Don't you just love goodbyes?

Let us get it over with

Lite sovmorgon today. Sen spenderades en stund i skolan. Slutade tidigt efter att ha irrat runt på eber en stund för att hitta en lärare och få ännu en hemtenta så att vi nu slipper gå på lektionerna i tre veckor till. Yeah. När jag kom hem var det ingen hemma så jag kände mig lite forever alone. Så efter ca två minuters ensamhet bad jag Linnéa komma hit. Så åt vi kakor och pratade i mitt kök. Sen kom Emi och Mami och vi pratade lite med dom och bara gosade. Eftersom dom kom med en bil så tog L och jag oss iväg på en liten miniroadtrip. Gick ju kalasbra och gud så fint det känns. Hörsssssss


But you should look back twice,
just to be on the safe side.


When I was so very hopeless

Åkte in till skolan en stund och gjorde inget annat än att prata massa gossip med vännerna, sedan excusade jag mig lite fint och sa att jag skulle till tandläkaren. Sen kilade jag iväg till körskolan istället. Annika och jag körde bil och pratade lite, sen körde vi mot trafikverket och jag fick köra runt lite med en kille som kikade på exakt allt jag gjorde. Tur att jag gjorde allt rätt då, hiho. Han sa iallafall att jag var godkänd och jag sa taaaaack. Sen kramade jag Annika och åkte hem. Har alltså tagit körkort idag!! Det känns bara som en fet lättnad nu. Grymtgrymtgrymt. Och mami var den enda i hela världen som visste det. Ville inte säga till någon innan, vilket jag nästan trodde att jag skulle råka göra. Okeiei, ville bara berätta det. Jag har körkort nu. HEJDÅ!


No one would surprise me unless you do

Det där med boken som skulle vara utläst till tisdag var tydligen något min hjärna hade virrat ihop. Har ingen aning om när den ska vara klar nu, men det verkar som att det är imorgon. Slutsats: jag ger upp. Så nu slipper jag läsa den, loveit. C ringde och vi bestämde oss för en sovmorgon imorn, dissar eber ännu en vecka. Jag klagar inte. Jag bara lyssnar på So sorry - Feist om och om igen. Ska nog till och med plocka fram gitarrisen en stund. Vihörs


It doesn't matter what you did


It didn't lead nowhere

Fryser fortfarande efter en vintrig promenad med Linnéa. Ska nog ta en dusch och sedan tvinga mig själv att umgås lite mer med den där Lars Hård. Fick just reda på att fina Björnstammen gästar pulsis om en månad, yeeh. Molotov jive spelar även i värmekyrkan på fredag, jag planerar att gå dit självklart. Vad bra det gick för mig att inte gå ut på tjugo år som jag lovade mig själv efter förra helgen förresten, en vit helg åtminstone. Score. I nuläget vill jag inte ens gå ut actually. Hinner tagga innan fredag thoo. Nollställd är ett ord som skulle beskriva mig riktigt bra just nu, har världens idontcare-attityd och just nu känns det positivt. Så skönt. Jag bara är. Utan att tänka på hur och varför. Ska trycka in ett litet inlägg med en låt efter det här också, för att bloggen ska kännas lite värd. Annars tackar jag för mig, ciao.

We don't need to say goodbye


We're slaves to our impulses


Känner mig smått nöjd. Har idag köpt byxor och skor! (Bilden. Och färgerna är lite sisådär som det alltid blir, inte helt rättvist.) Ni vet hur nojig jag är med byxor, men förhoppningsvis kommer jag tycka om dom här ett tag i alla fall. Förövrigt är det alltid nice att köpa klackskor. Hur lite man än använder det så känns det alltid värt att köpa. Tjejigt men sant. Nu ska jag stirra lite på min mobil och hoppas på ett sms från rätt person.

That's when love burns


All you wanted was somebody who cares

Hej och tja.



Sitter och småmumsar på salta pinnar. Av nån anledning tänker jag på fjällen när jag äter dom, tror vi brukade äta sånna där när vi tv-myste på kvällarna när jag var mindre. Sista dagen på praktiken idag, fasen vad två veckor har gått fort ändå. Därför fick jag iallafall handla gratis i affären, och därför är dom där salta pinnarna i min ägo nurå. Känner att det är så sjukt skönt med fredag, helt underbart faktiskt. Sen att skolan börjar på måndag igen och att jag uppenbarligen måste ha läst ut en bok (som jag inte ens har börjat med självklart) till på tisdag är en annan sak. Nu ska jag fortsätta vara på bra humör, hejhååå! Puss li


I'll never let you sweep me off my feet

Har sett världens bästa avsnitt av det okända.
Vill inte blogga just nu kom jag på. HEJDÅ IGEN


I don’t want these loose ends no more

Har spenderat min dag i bageriet på min praktikplats woo. Becco och jag har gjort semlor, chokladbollar, biskvier, packat upp bröd med mer med mer. Tror vi båda håller med om att det här har varit den bästa praktikdagen hittils. Grymt! Vi hörs senare xoxo

Just wanna stop the time and think

Måste nog säga att BKarlsson och jag har blivit proffs nu när det gäller jobbet. Vi insåg idag att man har vant sig och blir inte lika trött längre. Motsägelsefullt just i denna stunden dock då jag sitter här helt utmattad på min säng. Men det beror på andra saker faktiskt, eller kombinationen antagligen. Helt slut nu verkligen och stressen kommer krypande. Får ta tag i nåt innan jag somnar. Om inte en allt för lång stund måste jag springa iväg och byta om också, tränatränaträna ikväll innan jag får däcka i min säng. Pussepuss


Unfortunately, the truth makes everything else seem like a lie.


Så nära får ingen gå



Jag är alltid tryggast när
du är en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån…


Please don't leave me

Tänkte säga några saker om gårdagen typ.

Först så kollade jag, Jennie och Camilla in när Lunatic Lumberjacks spelade (Erik, Kalle och Chris band). Och dom var faktiskt riktigt bra så det var trevligt! Sen kilade vi hem till C, åt en macka och tog oss vidare till Becca. Efter ett tag kom även Alex. Mycket prat och sånt där drickbart. Vi tog oss till puls och början var sjukt kul. Dans med A och J på lilla var nog höjdpunkten. Senare sög allt faktiskt och jag har nog bestämt mig för att stanna hemma ett tag. Natten slutade tackochlov tillslut i mitt kök där jag mumsade på macka och pratade med A i telefon. Blev även endel djupa sms som fick mig att inse att jag är precis lika elak ibland som du. Annars är det intressant hur gamla "haff" (i brist på bättre ord för det) beter sig när dom skaffar flickvän, vissa hälsar på krogen när flickvännen står bredvid och blänger medan andra nöjer sig med att skicka nattliga sms med hjärtan i, antagligen bakom ryggen på den stackars tjejen, tror jag föredrar de som låtsas som att inget har hänt. Det här hade ju ingenting med någonting att göra. Bara en liten tanke. Vilka fina människor det finns i världen. Gosh.


Hold me and hurt me, love and avert me



History, history repeats itself, and it seems like this, I just never learn

Jag snubblar och halkar på ditt hjärta


I guess this time you're really leaving

Sitter på min säng och förstår knappt om jag finns på riktigt. Är så sjukt yr, känner inte om jag sitter upp, ligger ner, är helt uppochner eller bara snurrar runt. Tror jag sitter stilla tho. Men allt runtomkring mig snurrar. Blir inte av med känslan heller. Spännande spännande.



Igår spelades det bowling som sagt, måste säga att jag var mycket sämre än förväntat. Eller egentligen hade jag inte förväntat mig ett skit, kändes helt nollställt att gå och bowla. Inte särskilt kul alls enligt mig. Sedan tog vi ett par drinkar vilket var mysipys. Blev även bjudna på champagne av några rika stockholmare och dansade sedan nyktra. Har ju velat prova att gå ut nykter. Och efter igår kan jag nog säga att det blev både första och sista gången. No more. I need alcohol. Gick hem till C och gosade ner oss i världens skönaste säng kändes det som. Har nog aldrig sovit så gott i hela mitt liv. Synd att väckarklockan ringde klockan sju och jag var tvungen att kila iväg medan min favorit låg kvar och sov.

Nu är jag fortfarande helt död, vilket jag har varit hela veckan uppenbarligen. Jobbar way too much och sover way too lite. Har inte sovit normalt på jag vet inte hur länge. Förutom inatt då heho, men det blev ju inte så många timmar. Så himla skönt med fredag imorgon. Okei, nu ska jag gå och äta pasta så att jag orkar träna ikväll!! Har lovat syster lite Det okända också. Goseligos. CIAOO

We couldn't destroy a single one

Har ont överallt och är himla trött. Är nog inte gjord för att jobba hela dagarna höhe, eller bara ovan kanske. Nu ska jag spela lite gitarr med mina ömmande fingrar. Har ont under fötterna med. Blir underbart att gå ut och dansa dååå. Ähh! Ska alltså kila iväg till lite bowling och sedan utgång med girlsen om ett tag. Om jag däckar ikväll är det av trötthet och inte av alkohol, skönt det kanske. Ska tydligen äta linssoppa först. Livet är så himla mycket just nu, jag hinner inte med. Är så sjukt jävla ihjälstressad så jag knappt vet var jag ska ta vägen. Ska lugna ner mig lite i favoritens säng inatt, men imorgon springer livet på igen. Herregud. Ciaoooo, förlåt för världens sämsta blogginlägg.

C-c-c-cover


I'm far too smart to get fooled by myself

Obviously something's gotta be done
I'm such a drama queen
Every time time time we meet
And you don't give a shit

A junkie, an addict, a slave for your love
But I'm not in love
I'm just obsessed
With hearing you say "yes please Markus come to me"

I'm high on you and on drugs
It is the worst combination of addictions
High on you and all drunk
This is were I make my big mistakes


En oldie som never gets old såattsäga. Puss li


Tired of telling myself "you can do it"

Oh hello.

Har spenderat min dag på coop extra. Becca och jag har praktik där i två veckor wöwööh. Längtar tills jag får sova, stört trött.

If I could be naive again

Hejhej.

Idagidagidag, vill ni veta vad jag har gjort? Det får ni. För så pass tråkig är jag.
Körde lite bil, gick runt med ett sådant där äkta leende på läpparna en stund, sen lunchade jag med mami. Kikade in i några affärer och mötte sedan upp C. Jennie och Camilla åt och jag pratade. Eller vi pratade. Sedan var J tvungen att get back to work så att säga. Talade då ut med världens bästa psykolog C. På vägen hem mötte jag Malin vilket var fun! Vi pratade och jag inser att det var så länge sen vi sågs. När jag kom hem satte jag mig på sängen med min gitarr. Sjöng. Sen ivägiväg för att prata om livet med Linnéa. Vilket jag har gjort tills nu. Älskar människor som det går att prata med. Så jävla givande. Idag har jag pratat oavbrutet låter det ju förövrigt som. Kanske ligger något i det ioförsig. Men tacktacktack L för att du är du. Vet inte hur många gånger jag har pratat sönder olika saker med dig genom åren, vi har gått igenom allt i våra liv från alla perspektiv. Vi har ältat och vi har insett saker. Vi har skrattat mitt i allt istället för att gråta. Vi har förstått varandra utan att kanske alltid förstå oss själva. PEACE BROTHERS

If I only could relax in this confusion

Seeeend me a man from Argentina
to make me the happiest girl in the world
so come to me on Friday, or Saturday, or Sunday,
but I can't wait 'til Monday



Vill bara åka till en sol. Pratade med den där killen som drog iväg till Chile i två månader. Herre, man skulle följt med. Nu sitter jag här i skitsverige och fryser. Kommer vara avis i två månader nu.


Just say it and I'm yours

I'm never sure
Of anything
With you


Saying yes instead of no




You'll be my someone forever and a day

Äter päron med gaffel
Är trött på svåra människor
Inser att jag nog är svårast av dom alla
Hoppas att du sov exakt lika lite som jag inatt
Funderar på hur livet skulle vara om jag tog tag i det
Känner mig som en trasig människa som dömer dom perfekta

Förlåt. Vill bara bli förlåten för allt jag är och inte är. Allt jag gör och inte gör. Att säga nej är det svåraste och jobbigaste jag vet. Idag har jag sagt nej. Idag passar det utmärkt att skicka sms till mig där det står att ni älskar mig och annat snuttigull.


I walk through the storm

Har legat nergosad under täcket i ett helt mörkt rum och bara lyssnat på fin musik nu. (Yeah ni märker hur mycket som händer i mitt liv den här veckan..hrrm) Lyssnade på sånna låtar som jag får så otroligt ont i magen av. Den sortens smärta är så fin tho, när musiken gör ont. Nu sitter jag här och har fått ont i magen på nytt. Eller, ont i magen låter fel, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör ont. Anyway. Jag hatar att jag vet om det där. Jag hatar att veta för mycket. Some words are best unspoken. Min blogg har verkligen blivit en depp-blogg känner jag nu, förlåt för det. Jag är inte deppig, jag är bara sjuk, uttråkad och tänker för mycket.


Här får ni en helt orelevant bild på två zebror för att bryta det asdjupa i det här inlägget!
TAKE CARE

Edit: Ni kan ignorera det deppiga i det här inlägget för allt löser sig när man pratar med någon man litar på och sedan läser den bästa och roligaste bloggen man känner till! Puss. Backontrack

Explosions in the sky

När någon härhemma frågar "har du inget att göra nu?" Så tänker man ju snabbt ut tjugo saker man ska göra för att det låter ju som att någon tänker be om en riktigt jobbig tjänst.. Emma frågade mig det förut. Och gissa vad jag skulle göra åt henne?! "Kan du göra en spotifylista åt mig?" Herregud. Händer ju inte varje dag att man får hjälpa till med något kul. Så nu har jag kirrat en oerhört bra lista åt henne och bara suttit och lyssnat på musik på hennes premium. Bra start på dagen for sure.

Förövrigt får jag taggande sms från finisar och jag taggar till imorn. Åhh, nu ska jag bli frisk idag wooo. Mår faktiskt lite bättre i have to say!! Ska nog gå och trycka i mig några tabletter och göra en outfit. Så pepp är jag! Hatar att vara hemma så mycket som man måste när man är såhär sjuk, saknar ju ihjäl mig efter att träffa andra människor än familjen då. Saknar mina flickor, och är jag nu frisk imorgon får jag dessutom träffa Calle och Linus. Fabulous, ciaaoo

I'm in too deep



You just gotta let it go
You just gotta let it go
You just gotta let it go


Du måste va sjuk, sjuk, sjuk, sjuk..

Jag kan inte sova när jag är sjuk. Dessutom är jag rädd för att sova, eftersom jag inte vill ha feberdrömmar eller hallucinationer. Ond spiral, vill bli frisk. Orkar inte ens vara vaken egentligen. För nån dag sen rann det blod på mitt ben, klart och tydligt. Vaknade med ett ryck och såg efter, det fanns inget blod, men känslan satt kvar länge. Vaknade även med ett ansikte som såg på mig, 20 cm från mitt ansikte, klart och tydligt. Var tvungen att blinka flera gånger för att få bort det. Nu säger Alex åt mig att bli frisk, vill lyda hans råd. Dock kan jag varken äta eller dricka något nyttigt, så jag får väl helt enkelt vänta på bättre tider. Åhh, jag är allt förmycket av en pussie för att vara sjuk. Har aldrig varit min grej. Igår ringde och smsade alla från festen, tror inte att jag missade alltförmycket ändå. Fick ju uppenbarligen gossip från båda håll i vilket fall. Blir lite oroad över mina lördagsplaner nu thoooo, måste bli frisk!! Not gonna happen obviously..
TTYL, li!


I tell my eyes to look the other way

Har suttit och lyssnat på sextiotals musik med papi. Mysigt. Typ all musik som gjordes då är ju bra. The Beatles, The Kinks, Bob Dylan, osvosvosoovs. Är förövrigt assjuk vilket jag hatar mest i världen. Skulle på kalas idag ju, fmlfmlfml. Ni får fan inte ha kul utan mig nu!

I go to pieces - Peter & Gordon


Mitt 2011

Tänkte försöka mig på en liten årsresumé för att minnas året som gått. Synd bara att jag har världens sämsta minne när det gäller sånt. Får förhoppningsvis med året i stora drag.

Januari
I januari upptäckte jag den dubbelvikta pizzans otroliga mumsighet! Och början av året bjöd ju på mycket pizza, C och jag blev stammisar och igenkända på Rosa Pantern. Vi åt även på Poseidon med alla tjejerna och gick sedan på bio ihop, riktig myskväll, som så många andra kvällar slutade i millis säng. Blev även mycket fotande i början av året. Gick också mycket promenader med Martin, i början av året och slutet av 2010.

Februari
Åkte till London helt ensam, världens mest flygrädda människa som jag är. Hälsade på min syster och bara myste och kollade in staden. Alla hjärtans dag kom precis som alla andra år, och då skickade C och jag en ros till någon person hihio. Fikade även med min fina vän Jennie, som tröst för att vi var oälskade haha. Det var vi ju egentligen inte, eftersom vi älskade varandra tho. Blev en minnesvärd tjejig mysdag även denna månad, på squarshcentret badade vi bubbel osv.
 
Mars
Albin fyllde arton och vi firade med en lokalfest. Frös ihjäl och fick taxipengar av någon på södertull för att åka två meter hem till C. Sedan var det även dags för den andra Londonresan, men den här gången följde mami och papi med.

April
Håkan Hellström kom till Norrköping igen, tror det blev 6:e gången jag såg honom. Ähh minns inte nu, men han har alltid varit lika bra i vilket fall. I april var det även dags att gå upp mitt i natten för att åka till Linköping och hänga i den där idol-kön. Sökte inte själv, utan stöttade två asgrymma vänner. 

Maj
Firade valborg med mina två finaste vänner. Vi hann med tre fester under kvällen och allt ägde. Fyllde även arton och firade det! Myste även lite med "gamla" tjejgänget en fin kväll.

Juni
I juni fick vi sommarlov, efterlängtat som alltid. På studentveckan gick vi ut och firade med studenter. Tröstshoppade med Jenny. Firade en mysig midsommar trots tårar. Tack alla vänner som torkade mina tårar på i princip varenda fest den här månaden. Mysade även massor med C hela juni, och gjorde världens största chokladbollar. Picknickade även med Jennie i solnedgången på en kulle full med mygg.  

Juli
Det blev dags för ännu en Londonresa med mami & papi. Vi gick på musikal och Madame Tussauds och fiskar åt upp Emmas och mina fötter. Besökte även Brigthon. Här hemma blev det poolhäng hos Fanny. Parkhäng med finisarna och andra allmännt sköna sommarkvällar. Vi gick även och kikade på Veronica Maggio. Och i slutet av månaden flyttade min fina syster hem till Sverige igen.

Augusti
Åkte till Notholmen där vi solade, badade, åkte motorbåt, och grillade på kvällarna. Måste nämna att jag ägde på att köra motorbåt. C och jag kikade på Erik Hassle. Sedan åkte Jennie och jag till Spanien. Så otroligt grymt. Miss it. 

September
När hösten kom började allt fler fylla år vilket ledde till att jag gick ut varje helg. Hälsade även på min "bror" och gick på min första (och eventuellt sista) hockeymatch i Stockholm. Hängde även med hans gäng och körde en utgång. Fick ett nytt kusinbarn också, Tore.

Oktober
Fler artonårsfiranden. Becca hade även "halv åtta". Det blev även dags för ett spexfoto, därför hade vi en klassfest klockan åtta på morgonen hos Anton innan vi begav oss mot skolan lite mindre nyktra. 

November
Från november minns jag inte mycket. Kan bero på mitt dåliga minne eller att vi fortfarande gick ut hela tiden. Mer artonårsfirande. Även en roadtrip till Ikea med tjejerna! Mycket filmkvällar och promenader med Linnéa blev det nog också.

December
Sista månaden på året valde Jennie att även hon bli arton, så vi firade. Jag red även igen efter ca 1 ½ år. Vi hade lilljul och julklappsspel med tjejerna. Julen firades. Juldagen firades. Nyåret firades. Ja, nivet.


Ett år som har varit både bra och dåligt, precis som alla andra år antagligen. Har antagligen glömt att skriva mycket saker med, men jag orkar inte fundera mer på det som varit. Nu är det ett nytt år, även om jag känner mig lite osäker inför framtiden så ska jag försöka blicka framåt nu. Den här våren blir förhoppningsvis väldigt bra, kommer nog hända en hel del!


Love illusions



Är sjuk som tusan. Ser på tusen filmer, drömmer äckligt febriga drömmar, vaknar med ett ryck, går ändå på körlektioner. Idag älskar jag livet. Tröstar mig med fina lykke li, nu ska jag gosa ner mig i sängen och hoppas att drömfångaren kan göra sitt jobb för en gångs skull. NIGHTYNIGHT

Restlessness grows worse day by day

Idag ska jag ligga på min säng och stirra in i väggen!

I can't control my hope I can't control my dreams
I can't eat I can't sleep I can't do anything


Det här var typ den finaste bilden som togs på nyår. Jag var asful hela kvällen tyvärr.
Favoriten håller om mig på tolvslaget. Love

I won't ask you please

Sitter nerbäddad under täcket och fryser. Klickar mig in på alla bloggar jag kan hitta och väntar på att jag ska få sova. Känns ju lite tidigt att göra det nu kanske. Börjar faktiskt må lite mer mänskligt igen, har verkligen haft den där "jag-ska-aldrig-mer.."-känslan idag. Hrm, men så ska det väl vara dagen efter nyår. Är glad att nyårsafton är över nu, men ska inte klaga på hur det firades igår. Med mina förväntningar så kändes det faktiskt riktigt bra såhär i efterhand. Nu ska jag kika på nåt på tv ithink och kanske äta nåt ifall jag orkar. Sen ska jag gosa ner mig och krama min kudde, cant wait. CIAOOO

RSS 2.0